Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ono je to vcelku jedno,ty hry vetsinou vypadaj hodne podobne,pokud jsou na obe konzole.Nektery hry vypadaj lip na PS3,nektery na X360.Ja mam ted nove PS3 a musim rict,ze Uncharted 2 me graficky uchvatilo vic,nez cokoliv na X360.Ale treba Soul Calibur 4 mi prijde lepsi na X360 a taky treba Forza 3 vypada nadherne.Takze podle HW tehle dvou konzoli bych se moc nerozhodoval,spis podle her ktery hrajes a jsou na jednu nebo druhou konzoli.Blu-ray dneska uz nepovazuju za zadnou vyhodu,s rychlym internetem a cenama BD disku v CR era Blu-ray jako nosice pro filmy padla.K X360 mam externi HD-DVD mechaniku s trema filmama,ktery jsem videl jednou,v PC mam blu-ray vypalovacku (stala me 1000Kc s dani) :) a BD medium jsem v ni mel 1x v zivote a myslim ze nejsem sam.Je to videt i na rychlem mizeni videopujcoven...Jeste dodam ze oboji a obcas i PC mam zapojeny (pripojeny je trvale,ale koukam na TV hlavne na filmy) na FullHD 102cm LCD Samsung,takze tam bych ty rozdily videl.No a kdyz to vezmu kolem a kolem,graficky je to dneska stejne jedno,vsecko drti PC...(GTX460 1GB),ale ne zabavou,na PC hraju jen strategie.Online nehraju vubec,to bohuzel nemuzu posoudit,kde je lepsi...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu