dejvhrabos Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Lidi potřebuju pomoct mám teďkon Mafii 2 Jimmy Vendeta a nejede mi to v češtině ale mám to v AJ a nevim co stim. Normální Mafii 2 mám kompelt v CZ ale tohle mi jede v AJ nemohl by mi někdo pomoct? Nechci to hrát v angličtině Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 stáhl sis ENG verzi asi né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azazen Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 kde to stáhnu v češtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvhrabos Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 NN nestáhnul sem to v AJ mělo by to bejt v češtině koukni na to http://www.war-zoneforum.eu/forum-f7/mafia-jimmys-vendeta-dlc-t225158.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 warez je tu zakazanej jestli nevis.... tak zkus stahnout jinej ne ? Na netu jich je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 asi bych řekl aby si nastavil na steamu češtinu ale to asi nemáš co xD ??? mě to tak šlo ale měl jsem orginal mafiua a warez dlc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.