Blooman Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Co z toho je lepší? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 takže iv má 100% lepší příběh a to je tak všecko :D v JC2 se zabavíš ale je to celkem stereotyp a když chceš oboje dohromady :D tak vznikne Gta :EFLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 taky radím GTA IV+EFLC(dá se koupit najednou za cca600) a užiješ si cca 100 hodin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Já zas radím JC2, sice nemá mulťk, ale s lanem se vyblbneš víc než s kulometama (který tam taky sou). Plus možnost litat v letadlech, vrtulnících apod. Ale je to docela stereotyp no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Tak gta iv... máš cheaty...na vrtulník který jde získat i normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Rozhodně GTA IV.JC2 je tak možná na vyblbnutí.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Blooman: Ale nemůžeš lítat letadlem, a vrtulníky v JC2 mi přišly zábavnější. GTA IV je sice fakt super, ale pak už mě engine hodně sr_l. Hlavně, když mě srazlo auto jedoucí 2km/h a vstával sem 40 sekund, to jsem se mohl... JC2 je super, ale není to moc na dlouho, dost mi tak chybí MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Blooman: Ale nemůžeš lítat letadlem, a vrtulníky v JC2 mi přišly zábavnější. GTA IV je sice fakt super, ale pak už mě engine hodně sr_l. Hlavně, když mě srazlo auto jedoucí 2km/h a vstával sem 40 sekund, to jsem se mohl... JC2 je super, ale není to moc na dlouho, dost mi tak chybí MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 chápu že to myslíš obrazně ale nikdy tě v gta nesrazí auto v 2km/h to je blbost i v gta jen do tebe štouchne a ty se pohneš mam nahrano pres 200 hodin a nikdy sem i nestalo ze by staval ''40sekund'' max 3/4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Jasně, ale prostě když mě srazí auto, tak tam leží a čumí do nebe, a než se zvedne, stihnou mě dorazit (utíkám od střelců, a proto běžím přes silnici kde mě sundá auto). Prostě stačí, aby mě auto štrejchlo a už se motám. Prostě ten engine v GTA IV mi přijde v něčem "moc" realistický (tohle) a někde dementní (jedu s motorkou, trochu ze šikma narazím do zdi, a přední kolo mi jede po stěně a pak mi spadne dozadu, takže se otočim o 180 stupňů v jedné sekundě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Mě jde hlavně o délku... Dostanu první hru k narozkám.. Prachy ssem dal do ps3... tak vybírám... :D.. Z bazaru nechi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Taky je podle mě lepší Jc2, ale kup si oboje. Jc2 mě, ale nebaví hrát v dlouho, mám ho od data vydání a mám nahráno asi 15 hod a to je v mim případě 11%, právě dnes jsem se do toho zase dal, to Gta4 jsem projel hned (mise za misí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 gta ti vydrží až až dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Super :)...Sem pro Gta Kdyžtak se na nějakou tu hru ještě zeptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 jinak jestli tě baví sporty tak je jasná jednička fifa :) protože to ti vyrdží na přes rok :D a když koupíš ovladač tak budeš hrát s tátou/kámošema atd... a o dalších x hodin navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Po grafické stránce za mě je lepší JC2, po herní stránce GTA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.