Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA IV x Just Cause 2

Blooman

Recommended Posts

Blooman: Ale nemůžeš lítat letadlem, a vrtulníky v JC2 mi přišly zábavnější. GTA IV je sice fakt super, ale pak už mě engine hodně sr_l. Hlavně, když mě srazlo auto jedoucí 2km/h a vstával sem 40 sekund, to jsem se mohl...

JC2 je super, ale není to moc na dlouho, dost mi tak chybí MP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blooman: Ale nemůžeš lítat letadlem, a vrtulníky v JC2 mi přišly zábavnější. GTA IV je sice fakt super, ale pak už mě engine hodně sr_l. Hlavně, když mě srazlo auto jedoucí 2km/h a vstával sem 40 sekund, to jsem se mohl...

JC2 je super, ale není to moc na dlouho, dost mi tak chybí MP

Odkaz ke komentáři

chápu že to myslíš obrazně ale nikdy tě v gta nesrazí auto v 2km/h to je blbost i v gta jen do tebe štouchne a ty se pohneš

mam nahrano pres 200 hodin a nikdy sem i nestalo ze by staval ''40sekund'' max 3/4

Odkaz ke komentáři

Jasně, ale prostě když mě srazí auto, tak tam leží a čumí do nebe, a než se zvedne, stihnou mě dorazit (utíkám od střelců, a proto běžím přes silnici kde mě sundá auto). Prostě stačí, aby mě auto štrejchlo a už se motám. Prostě ten engine v GTA IV mi přijde v něčem "moc" realistický (tohle) a někde dementní (jedu s motorkou, trochu ze šikma narazím do zdi, a přední kolo mi jede po stěně a pak mi spadne dozadu, takže se otočim o 180 stupňů v jedné sekundě)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu