lavooo Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Mám problém, nainstaloval jsem COD 6 a když ji spustím, vypadá to takto ... Nevíte co s tím ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 tady je přímo ze hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvdark Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 stahni si novejsi ovladace na grafiku a tento problem by to melo vyresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 No to bych rád, ale nemůžu ho najít... Mám win 7 32bit... notebook asus F3KE a nějaký nejnovější ovladače nemůžu najít, přitom COD4 jede normálně ... Please, poraďte kde najít nejnovější ovladače na tu grafiku aby to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 heh tak nejprv bys mohl napsat co mas za grafiku né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 No jo, na to sem zapomněl :D ati radeon mobile X2300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Čo tak najnovší ATi Catalyst ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Tak už to jede, ale mám jinej problém, když nastavím rozlišení, tak to nejede přes celej displej, ale podle velikosti rozlišení, to zabere jen tu část dipsleje a neroztáhne se obraz, co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Lidi poraďte, sem už zoufalej.... nechci hrát při rozlišení 800x600 a mít kolem toho obrovskej černej rámeček ..... chci to mít přes celej displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 jednoduse ten engine nepodporuje nejaky tvoje specificky rozliseni ntb... mas to napsane na kazdy krabicce od hry, že vyrobce neručí za chod na notasich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 aha ... no tak sem dal 1280x 800 a jede to přes celý, ale je tu další problém :D píše mi to iwnet invalid version ... a to píše i SP , takže si ani nezahraju kampaň, dělá to ještě někomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Jo a mám dotaz, neháže to hlášku, normálně mi jede intro , po intru se načítá mise a pak hra mě vyhodí do win... Co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 sakra chlape :D koukam ze se ti smula lepi na paty :D no to i mě ;-) hele jedine me napada reinstall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl?! Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Lavoo jak si zprovoznil to pismo , máme stejný problém.Jestli ovladače pošli odkaz , taky mam x2300 a win 7 32bit Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.