Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s hrama

Otázka

Odesláno

čus prosímvás mám problém: stáhnu si z netu FIFA 2010 WC, a když udělám postup jako vždycky, dodržím všecko a vypálím rychlostí 2,4 tak najedu normálně do hry, mám tam menu a když dám zápas tak mi to najede jenom na stadion a jakmile se má kamera přesunout na hráče, tak mi to hodí že "disc is unreadable" stáhl jsem FIFU z asi tří zdrojů a pořád to samé.Paradox je, že dřív jsem jí už vypálenou měl, fungovala normálně.

Další problém je to samý s Mafií 2.Stáhnul jsem jí asi z tří různých zdrojů a když ji zapnu tak si dám první misi, dokončím jí a pak následuje video jak ten týpek přijede na nádraží.Animace doběhne a následuje loading do druhé mise a tam se ta gramodeska točí a ty hlášky dole se mění ale hra prostě nenaběhne...

nevíte někdo co s tím?

Díky za každou radu

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Mám podobnej problém řekl bych že je to mechanikou ale radši se zeptam

Takže když jsem si nechal flashnout xbox tak všechno šlo v poho dal sem activatedisk a pak hru a rozjelo se to v pohodě ale časem se to začalo zhoršovat tak že už se mi nechce načíst ani aktivatedisk prostě se napíše open tray

a když se po nějaké době rozjede aktivatedisk tak zase hra se nechce zapnout

krásný případ mam u CoDMW2 hra se zapína asi půl hodiny pak mi teprv naběhne menu a asi po 30vteřinách napíše že disk nelze přečíst hodí mne to do menu a pak už stačí jen zapínat hru a pořád stejná chyba

u mafie2 takovej problém nebyl prostě se hra nechtěla načíst mohl jsem to mít zaplé hodiny ale nic

ale u CoD5 my to žádné problémy nepíše

hry jako NHL10 které se před tím zapínaly bez aktivatedisku se teď nezapne

a nejhořší je že i originální hry nejdou zapnout sami od sebe chce to aktivatedisk kterej se zapína pár desítek minut

Mohl by mi někdo říct v čem je problém?

Dík Fewer

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu