Marin1468624946 Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 tak jo. něco do 5000,- max 7000,- s androidem 2.1, aby tam šli hry programy atd.. Uvažoval sem i o HTC LEGEND nebo HTC Wildfire. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 To už je celkem tragikomedie - vím, že tohle je sice forum převážně o hrách, ale první otázka ohledně telefonu "A půjdou na tom hry?" mi přijde celkem z cesty... Mám HTC Wildfire a jsem s ním spokojený, tak jak jsem ti psal v PM, ale já ho nemám na hry.. Pokud hledáš telefon na hry a nebo konkrétně na java hry, tak tu nepochodíš. Jsou tu jen hry pro zabavení, nikoliv k nějakému většímu paření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 nechci to na pařeni chci to na zabavu volani psani na net hudbu filmi atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 marin kdyz to nechces na "pareni" tak proc se ptas jestli tam jdou java hry ... ne kazdej je takovej debil aby si koupil dotykac na java hry , si ku nejakou nokii 6070 a hraj si java hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 kup si iphone ... akorát hračka pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Myslím, že v dnešní době si do telefonu dávat java hry je hřích (obvlášť do dotýkového), jestli se ti jedná o hry tak bych volil android, ale na ty "lepší" hry potřebuješ mít pořádný kus železa, nebo iphone. Já osobně mám iPhone a ve všech ohledech mi naprosto vyhovuje. Většinu těch "dobrých" her rozjedeš i na první generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 však ja jsem jen chtel až mi poradite jaký mobil, Mivvy One nebo Mivvy Zero! Nechtěl jsem žadne rady! Takže vás prosim jaký mobil Mivvy ONE,ZERO. DĚKUJI ZA ODP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 ŽÁDNÝ .. už to psali .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 ani jeden ho nedržel v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 omg tak si vem ktery chces .. obojí jsou čínské šmejdy .. HOLD KOMU NENÍ RADY ,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Android!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 black : kdyby ho drželi v ruce tak s nim možná tak mrdnou o zem jaká je to sračka ;) , co nechápeš na tom že tohle by si tu nikdo nekoupil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 co nechapete na tom ze mu nemate prudit s jinejma phonama, mam pocit ze jste uplny retardi ? kdyz vam rekne ze nechce aby jste do nej srali jiny telefony a vy do nej jebete furt... tak mu prosim vas bud napiste jakej z tech dvou nebo zadnej.... todle je opravdu moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.