MeniZ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Cau kluci, vcera jsem si koupil router D-link DIR-300. A v jeho softwarovych funkcich pisou, ze je kompatibilni s Playstation®Network. Nema s tim nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Je to klasický router, vše bude fungovat. Nastav si síť, zabezpečení wifi a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MeniZ Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 To mam, ale ja mel namysli tu kompatibilitu s PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 No to znamena ze se pres nej dostanes na PSN , to mas fuk , toho si nevsimej . Napsaly to tam at se to lip prodava k ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Přesně, já mám doma router který je komp. s Xbox Live :D Je to jedno, je to jen označení, abys koupil tenhle a ten vedle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.