Lisien Odesláno Leden 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2006 No já dám Home .. vyskočí mi quit game? dám yes a jsem v základním PSP menu.... takhle vyjíždím z neo geo , snes emul. i z iso her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 Som z toho uplna lama do akej zlozky mam nakopirovat hru (smc) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 vytvo? si složku Roms v PSP/GAME/..... a do ní všechny ty hry (smc ) naházej a po spušt?ní emulátoru snes jdi do složky roms, tam už si jen vybíráš kterou hru si zapneš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 Diky moc........ :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 4misadlouhy / tady ho mas, taky jsem ho tam nenasel...jen by me zajimalo, jestli ta spustena hra, jde vypnout jinak, nez vytazenim baterie :/ je to docela drastarna ;) restart staci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 Mě to porád píše corrupted data co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 Me to porad pise corrupted data. Co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Me to porad pise corrupted data. Co s tim?musis ten program SNES pustit z Emulatoru, ktery je ulozen v OBRAZKACH.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Jo a ten loader musí bejt 0.85??? Já našel jen 0.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Hej musi byt 0.85 alebo najnovsi 0.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Jo a ten loader musí bejt 0.85??? Já našel jen 0.8 na www.psp-hacks.com mas aj 8.5 aj 9.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 A musim to když to stáhnu ňák přepsat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Nasiel som Donkey Konga pre SNES. Je to fakt super hra. http://www.rom-world.com/file.php?id=25839 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 A musim to když to stáhnu ňák přepsat??? nie nemusis nic prepisat precitaj si prilozeny readme.txt a podla neho to nakopci na kartu. A ten SNES emulator spustis cez ten eboot loader... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Nasel jsem tam Loadr 0,9 na fw 2,0 ten by asi taky mohl jiti co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Ano Loader 0,9 ti urcite pojde na fw 2.00. No problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 je to tu musis se zaregistrovat /www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=15875 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Inak ten loader stiahnes hoci kde na nete aj bez registracie. Staci to vyhladat cez google a najdes to hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 Tak jsem to vse postahoval, nahral na kartu jak bylo v readme a kdyz se mi konecne podarilo rozchodit street fightera, slo to hro-hro-hro-zne pomalu a sekane. Nevi nekdo co s tim?? Kazdopadne jsem to pak nemohl nijak vypnout...asi se to kouslo a pomohlo jen vyndat baterku :roll: mam 2.0, eboot 0.9 a snes emulator.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 No ono je dost casto prui emulacii napr. snesu problem s framerate a rychlostou. Staci len pridat CPu Clock na plny vykon a malo by to byt lepsie. kazdopadne tym zvysis spotrebu z baterie. Co sa tyka toho vypinania tak co som cital tak ludia bud pouzivaju funkciu L+R+START udajne by to malo na niektorych veciach fungovat, mne sa to nepodarilo alebo druha moznost drzat HOME prip ho opakovane mackat a malo by sa dat dostat do menu loadera. Nemam to ale vyskusane takze to neviem isto. Kazdopadne to nebude asi fungovat univerzalne na vsetky hry. Co sa tyka toho zamrznutia tak to sa mi este nestalo. POkial sa rom-ka korektne naloadovala tak sa mi to nikdy uz neseklo. Ale neni to vylucene, ze niekomu to nemusi fungovat korektne uplne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 No ono je dost casto prui emulacii napr. snesu problem s framerate a rychlostou. Staci len pridat CPu Clock na plny vykon a malo by to byt lepsie. kazdopadne tym zvysis spotrebu z baterie.Co sa tyka toho vypinania tak co som cital tak ludia bud pouzivaju funkciu L+R+START udajne by to malo na niektorych veciach fungovat, mne sa to nepodarilo alebo druha moznost drzat HOME prip ho opakovane mackat a malo by sa dat dostat do menu loadera. Nemam to ale vyskusane takze to neviem isto. Kazdopadne to nebude asi fungovat univerzalne na vsetky hry. Co sa tyka toho zamrznutia tak to sa mi este nestalo. POkial sa rom-ka korektne naloadovala tak sa mi to nikdy uz neseklo. Ale neni to vylucene, ze niekomu to nemusi fungovat korektne uplne. Hmmm, diky chlape, vyzkousim a uvidime! Vim ze do menu Snesu se dostanu padem..pak dam exit a nic....Home mi nepomohlo. Pak se to kouslo, ze porad blikal Mstick a nic se nedelo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 kam co mam vložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 vloz to do supliku, - co kam vlozit? u kazdeho snesu je READ ME , tudiz cely navod... podle meho, kdyz si prectes tento topic musi Ti to byt jasne jako facka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 No ono je dost casto prui emulacii napr. snesu problem s framerate a rychlostou. Staci len pridat CPu Clock na plny vykon a malo by to byt lepsie. kazdopadne tym zvysis spotrebu z baterie.Co sa tyka toho vypinania tak co som cital tak ludia bud pouzivaju funkciu L+R+START udajne by to malo na niektorych veciach fungovat, mne sa to nepodarilo alebo druha moznost drzat HOME prip ho opakovane mackat a malo by sa dat dostat do menu loadera. Nemam to ale vyskusane takze to neviem isto. Kazdopadne to nebude asi fungovat univerzalne na vsetky hry. Co sa tyka toho zamrznutia tak to sa mi este nestalo. POkial sa rom-ka korektne naloadovala tak sa mi to nikdy uz neseklo. Ale neni to vylucene, ze niekomu to nemusi fungovat korektne uplne. Hmmm, diky chlape, vyzkousim a uvidime! Vim ze do menu Snesu se dostanu padem..pak dam exit a nic....Home mi nepomohlo. Pak se to kouslo, ze porad blikal Mstick a nic se nedelo..... Ja ked dam exit emulator hodi ma to do Eboot loadera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 No ono je dost casto prui emulacii napr. snesu problem s framerate a rychlostou. Staci len pridat CPu Clock na plny vykon a malo by to byt lepsie. kazdopadne tym zvysis spotrebu z baterie.Co sa tyka toho vypinania tak co som cital tak ludia bud pouzivaju funkciu L+R+START udajne by to malo na niektorych veciach fungovat, mne sa to nepodarilo alebo druha moznost drzat HOME prip ho opakovane mackat a malo by sa dat dostat do menu loadera. Nemam to ale vyskusane takze to neviem isto. Kazdopadne to nebude asi fungovat univerzalne na vsetky hry. Co sa tyka toho zamrznutia tak to sa mi este nestalo. POkial sa rom-ka korektne naloadovala tak sa mi to nikdy uz neseklo. Ale neni to vylucene, ze niekomu to nemusi fungovat korektne uplne. Hmmm, diky chlape, vyzkousim a uvidime! Vim ze do menu Snesu se dostanu padem..pak dam exit a nic....Home mi nepomohlo. Pak se to kouslo, ze porad blikal Mstick a nic se nedelo..... Ja ked dam exit emulator hodi ma to do Eboot loadera... Tak jsem to tam vse nahral znovu a uz to facha jak ma..... Jen mi nejde spusti NHL...ani jedno od 94 do 98...to je pech. Na emulatoru pro PC to jede normalne,divne. Jinak FF, Street fighter,Mortal kombat, Turtles, Sonic, Wrestlemania...vse jede v pohode. Super!!! Jinak z Ebootu se vyskakuje tlacitkem start....je to napsano v pravo dole v obrazovce, ale je to blbe videt... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.