Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SNES na PSP fw 2.0 funkcne.

gorel

Recommended Posts

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous

http://emu.old-cans.com/

Tiez dobra stranka. A je po cesky. Inac by to chcelo podrobny navod kam co dat a co na to treba. Sice som to v topicu nasiel ale je to strasne roztrusene. Sa nedivte ze ti 12 rocni chalani to nevedia najst a placnu blbu otazku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CoolRom je celkom super. Stahoval som odtial mnozstvo Romiek a az na par vynimiek to fachcilo uplne super. A aj vyber neni az taky najhorsi. len by bolo super keby pri kazdej hry boli screenshoty.

Me neslo zatim jen NHLko, jedine ktere mi slape je 93 NHLPA. Jinak zatim zbytek v pohode.....napr. Mortal Kombat, Strett fighter, Megaman....etc,etc.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Guest Anonymous
4misadlouhy / tady ho mas, taky jsem ho tam nenasel...

jen by me zajimalo, jestli ta spustena hra, jde vypnout jinak, nez vytazenim baterie :/ je to docela drastarna ;)

Bohužel jen násilím, ale v nový verzi už to mislim de vypnout normálně
Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

vsechno jsem bez problemu rozchodil ale Mortal kombat kvuli ktereymu jsem to delal mi bezi dost pomalu,jak jste udelali aby vam bezel normalne? zkousel jsem to na obou emulatorech,SNES Tyl i ten druhej..

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
vsechno jsem bez problemu rozchodil ale Mortal kombat kvuli ktereymu jsem to delal mi bezi dost pomalu,jak jste udelali aby vam bezel normalne? zkousel jsem to na obou emulatorech,SNES Tyl i ten druhej..
zkus nataktovat cpu na 333mhz :wink:
no porad mi to trha..nemuzes napsat jak mas nastaveny jednotlivy polozky to emulatoru? je tam vic druhu akcelerace a tak..
Odkaz ke komentáři

no takhle.....než byla ,,Brown Ale" verze eLoaderu, tak to šlapalo v pohodě......jen teď s ,,alem" to je nějáký škubatý.......na snes moc her nehraju(spíš na RINu - gb/gbc)....tak nevim, ale pohraj si s tim

ale řekl bych, že když to nataktuješ na 333, že to pojede v poho

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

a jsou naky hezky hry na ten GB? co hrajes? me se prave libi snes ze tam ty hry jsou uz trosku graficky na urovni oproti tomu GB.. a to nataktovani nepomaha..teda jak v cem nektery hry slapou v pohode ale narocnejsi proste skubou no..zkusim updatovat ten loader..

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

hele lidi jak jste dokázaly zrychlit hry jako mortal kombat, street fighter a podobně? mortal kombat se ani nedá hrát jak je to pomalý ale když vyberu v sound mode: not emulated tak sice běží všechno hezky svižně ale bez zvuku:/ mám FW 2.50 a emulátor snes9xTYL-0.4.1

poraďte prošáju!

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

vim a četl jsem, že s těma snes emulátorama na 1.5 nejsou žádný problémy jenže já mám 2.60(upgradoval jsem z 2.50) a tam už problémy(alespoň u mě) jsou. Rád bych si zahrál Ultimate Mortal Kombat 3, Street Fighter atd. plynule a se zvukem ale sakra jak? přetaktování procíku na 333 se zdá, že na to nemá vliv, zformátování karty, znovu nainstalování eloaderu a snes9xTYL-0.4.1 taky nepomohlo, zkusil jsem snad všechny možnosti v nastavení emulátoru a opět žádnej pozitivní výsledek tak v čem je chyba? kluci musíte mi poradit protože já vím, že to víte a kdo tak učiní bude velkoryse odměněn:)

Odkaz ke komentáři

• 9 months later...
  • 7 months later...
No ono je dost casto prui emulacii napr. snesu problem s framerate a rychlostou. Staci len pridat CPu Clock na plny vykon a malo by to byt lepsie. kazdopadne tym zvysis spotrebu z baterie.

Co sa tyka toho vypinania tak co som cital tak ludia bud pouzivaju funkciu L+R+START udajne by to malo na niektorych veciach fungovat, mne sa to nepodarilo alebo druha moznost drzat HOME prip ho opakovane mackat a malo by sa dat dostat do menu loadera. Nemam to ale vyskusane takze to neviem isto. Kazdopadne to nebude asi fungovat univerzalne na vsetky hry.

Co sa tyka toho zamrznutia tak to sa mi este nestalo. POkial sa rom-ka korektne naloadovala tak sa mi to nikdy uz neseklo. Ale neni to vylucene, ze niekomu to nemusi fungovat korektne uplne.

ja osobne to pouzivam uz dlouho a krom pomaleho snimkovani to jede dobre. romek mam asi 500 a zalezi kus od kusu jak to bude chodit

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu