canytrisky Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 čaute mužu se zeptat jak je to z reklamaci u ipodu měl by byt ještě rok v záruce ale nemam k němu žadnej doklad navíc je kupovanej přes net takže co sním posila se to applu a poznaji to podle serioveho cisla nebo to musim vyrizovat s tou firmou kde sem to koupil? a ještě mám otázku jestli ty ipody rovnou vyměnujou nebo se v tom vrtají protože se mě povedl utopit a nejde zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 pokud je uztopenej tak se ani nesnaž to ti nevemou..vevnitř je takovej papírek kterej zčervená jak se na to dostane voda...a to už maš po zaruce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canytrisky Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 no von neni přímo utopenej von je spíš poblitej a byl v tom delší dobu takže spíše byl ve vlhkosti a ted se mi i podařil nastartovat tak ze se mi zobrazilo logo applu takze není ani asi skratlej jen přes dispej byla takova čára mysliš že ho chudáka ještě neco zachrání??ten papírek zčervena asi i ve větší vlhkosti co ? :( a jak je to prosimtě stou zarukou potřebuju zaruční list nebo to maj nějak vymyšlené že záručák nepotřebuju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 zaručak samozrejmne potrebujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canytrisky Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 prosimvas kdyz mi u toho ipodu nejde baterka a vse ostatni jde jen kdyz ho vytahnu z napajeni tak se vypne tak co stym je na to nakej servis ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 pokud nezvladneš sám vyměnit baterii tak to hod do servisu nebo nekomu kdo s tím má zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 no von neni přímo utopenej von je spíš poblitej Ze tys ho ukazoval nejakemu odpurci Apple ? ! .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 OT: boyjmn: +1 ;) :D k tématu: záručák nepotřebuješ , stačí doklad o zaplacení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canytrisky Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 a je tu nekdo takovej kdo tomu trošec rozumí a vyměnil mě tu baterku ??protože ja vím že bych to rozebral ale už nesložil. a servis je až v praglu a ty ceny sou cekem sada.a chtěl sem se zeptat coto znamena když to zapnu a zobrazí se jen usb kabel a šipka k Itunes a když to připojim k počitači tak se to zase vypne. za kolik by se dal ten ipod kdyžtak prodat je to 2g 8g nejde baterka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.