*Dave* Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 hele ja uz nvm co s tim, ale ted mi zase psp dela to ze tam do ISO hodim hry a v PSP nejsou vydet, ale karta hrou je zaplnena... :( me uz to vubec nemysli pls help :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 zkus tu kartu neformátovat a dej tam tu hru znova :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 to sem udelal ale jinak nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 3x klepni na displej, slot karty a usb a pak prudce s PSP uhod do stolu.. a je po problemu.. ja bych asi hodil pres recovery FW1.5 a pak zpet CF ktery jsem mel.. pokud format karty nepomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 traveller Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 zkontroluj jestli to dáváš vubec do spravnyho adresare... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 No a jestli náhodou nemáš FW 1.50 ze ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 prvne koukni do miho podpisu pak pis... no uz sem to vyresil, muzete LOCk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Dave*
hele ja uz nvm co s tim, ale ted mi zase psp dela to ze tam do ISO hodim hry a v PSP nejsou vydet, ale karta hrou je zaplnena... :( me uz to vubec nemysli pls help :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts