PeterCent Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Hrál sem si PSP dával tam jiný XMB no a vono howno psp se nezapne ale do recovery můžu to znamená semi brick že ? poradíte mi jak z toho,mám FW 3.10 Oe-A dík sopěchá to !!!:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Obnov původní zálohu složky resource. tekken by řekl topic pro začátečníky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PeterCent Odesláno Červenec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Obnov původní zálohu složky resource. tekken by řekl topic pro začátečníky :D do prdele právě že sem to nezálohoval...ale mám zazálohovaný složky ze jinýho PSP...můžu použít ty ??:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 nebo v easy recovery je primo moznost jit na 3.10OE EDIT: nezabere to moc casu.. jen musis mit nabite PSP min na 75% .. to snad znas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 petercent použij mootooho Easy recovery ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antabelus Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 A nebo si najdi DUMP f0 pro 3.10 oe-a. A nebo ti to UPNU.. ;) Ale lepší asi je to Easy Recovery jak rika tekky... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 jj radsi di na 1.5 a pak na 3.40oe-a..kdo to kdy videl aby este nekdo mel 3.10oe-a.?? :D 3.40oe je na xmb jistejsi bych rek..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PeterCent
Hrál sem si PSP dával tam jiný XMB no a vono howno psp se nezapne ale do recovery můžu to znamená semi brick že ?
poradíte mi jak z toho,mám FW 3.10 Oe-A
dík sopěchá to !!!:!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts