minolot Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jak mam stahovat hry na PSP.Přes počítač?A hlavně kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ISo a CSO hry přes PC.. a kde? Třeba zde na fóru v sekci PSP Downloads... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 1. Musíš mít CFW 2. Ano přes počítač 3. Třeba zde s fóra. Sekce PSP Downloads EDIT: Tekk rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minolot Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 A co je to CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Aha, přečti si topic pro začátečníky, tam se vše dozvíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minolot Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minolot Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 A co by jste mi doporučovali za hry z vlastních zkušeností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 co máš rád za styl? střílečky , RPG , závodní nebo co? to je docela důležitý teď si du lehnout já ti zítra doporučim něco podle toho co máš rád za styl tak zatim čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Dopručuju aby ses porozhlídl taky v tom topiku : http://console-forum.net/tema/7806-najlepsie-hry-na-psp . Měl bys tam najít co potřebuješ ohledně těch her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minolot Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Díky za pomoc jo a mám rád něco jako call of duty sporty a strategie může byt i rpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Tak call of duty roads to victory, medal of honor heroes 1, 2; závodní tak asi gran turismo, collin mac ray rally 2005; ze sportovních třeba Fifa, NHL, PES, NBA; strategie nevim (nehraju) a z RPG mě napadá dungeon siege throne of agony a monster hunter freedom 1, 2, unite A na poděkování je tu tlačítko thanks ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Střílečky SOCOM RPG Dungeon siege a monster hunter ale monster hunter je ze začátku dost složitý a mrzí mě když to někdo začne hrát hraje to jen 50 h a míň a skončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 souhlasim s dan-danem Monter hunter je ybornej a je pravda ze i ja sem ho zacal poradne hrat az na potreti :) vzdy sem skoncim hnedka ze zacatku. Akorat mam neustale problemy s analogem (PSP Fat) takze nemuzu hrat. Ale shanim si to na PS2ku tak snad budu mit luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 jj já taky vždy se mi zasekne a furt běží na jednu stranu dlouho mi trvalo než jsem dal kheza UG do *** a tam skončí i většina pokud to nezabalí hned u kut ka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Hele vy dva, slyšeli jste o PM? Jinak mě napadla střílečka Killzone: Liberation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.