Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výměna krytu psp 3k nerozsvítí se displej

ulba

Otázka

Ahoj měnil jsem krytna svém psp 3k vše je ok jen když jsem ho dodělal pustil tak mi displej zobrazoval špatně, tak jsem jej zkoušel přepojit a zapnout se sundaným předním krytem a nic prostě se mi už nechce rozsvítit. Neví někdo čím to je, nevadí tomu ten sundanej přední kryt ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

No hele osobně bych řekl, že to bude v těch konektorech... Takže vypni PSP(!) Vyndej oba konektory od displaye vyčisti je, zkontroluj jestli nejsou nějak poškozený a zkus je tam pořádně(!) zastrčit zpátky... Jinak jak přesně vypadá to zdeformování obrazu? Prohnutý, rozmazaný, zmenšený, protáhlý? (tak alespoň já chápu pojem zdeformovaný obraz)

Odkaz ke komentáři

• 0
To co mělo být v t pravé části tak bylo jako když máš špatný signál u TV tzn. prostě proužky kostičky atd ...

Fakt projeď ty konektory. Tohle jsou typický příznaky...

Prott: může to být i podsvícením... Když ho bude mít na pytel zapojený může mu vynechávat atd. Takže je lepší zkontrolovat vše. Když už se v tom bude hrabat, tak za to nic nedá...

Odkaz ke komentáři

• 0
jak projed ?? a hlavně displej ted nejede vůbec to je to divné ...

A sakra ted na to koukám a jedna packa toho velkého konektoru (vpravo) je pryč ale zacvaknout to jde i bez ní má to velkej vliv nebo ne ??

Projeď = zkontroluj

Packa? Myslíš ta která zajišťuje správné upevnění konektoru?

Odkaz ke komentáři

• 0
Asi nevím jak to tam přesně strčit, nebo je poškozený ale to nevypádá, dá se popř. koupit nějakej náhrdní ten zacvakávací sráč na to ?

Tim zacvakávátkem by to být nemělo... Měl jsem v ruce PSP bez toho a vše jelo bez problémů... No v shopu to asi těžko seženeš... Takže buď to tam pořádně zastrč nebo si kup nové PSP....

Jinak, "nevím jak to tam přesně strčit" mě dostává... Takhle to holt dopadá když se s*re do PSP amatér bez praxe, vědomostí a umění...

Odkaz ke komentáři

• 0
House jelo to i bez toho zacvakávátka ? to se mi enzdá mě se teda ten displey pořád hybal...

Sakra mluvíme vůbec o tom samém? On má na mysli zacvakávátko u toho konektoru (že?!)... To s hýbáním displaye nemávůbec co dělat...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu