Luba1468624240 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Zdar, chtěl bych se zeptat jak může být velký externí disk? A mohl by mi někdo nějaký doporučit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Mam tenhle exterák http://www.alza.cz/externi-pevny-disk-seagate-freeagent-desk-1tb-d99949.htm. A jsem spokojenej. Ale víceméně se žádnym diskem od Seagate, WD , Toshiby nebo Samsungu neuděláš chybu. Pokud chceš disk přenášet, pořiď si 2,5" (třeba http://www.alza.cz/samsung-2-5-s2-d102503.htm). Pokud bude většinu času doma na stole di do 3,5" (má lepší poměr cena/výkon/kapacita). Kapacity jsou od 160GB do 2TB (a víc). Rozmysli si taky, přes jaký rozhraní chceš data přenášet (pravděpodobně USB 2.0, ale pokud máš komp s eSata nebo USB 3.0 pořid si něco s tímto výstupem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Verbatim je taky dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Být tebou, už si koupím 2,5'' ale už s rozhraním USB 3.0 (je to sice dražší, ale do budoucna, pokud to budeš stále mít, se to hodí a s 2.0 to je kompatibilní) a velikostí zhruba 320 - 500 GB. Mám 320 GB, WD, a jsem spokojen, Je malý, vzhledově moc hezký, a vejde se tam vše. jen doplním - 2,5'' disky nepotřebují napájení ze sítě, postačí jim napájení z USB, 3,5'' už musíš mít zapojené do běžné sítě, takže pokud často přenášíš menší data, je to poměrně nepohodlné, neustále zapojovat a vypojovat kabely. Pokud je 2,5'' příliš žravá, má tzv Z napájení (nevím jak se to přesně nazývá), to znamená že to zapojíš jen do dvou USB. To tak na okraj :D A pokud chceš mít všehcno v kapse, viděl jsem i 256GB flashku, malou jako klasická pár gigová :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 USB 3.0 bych se vyhnul. Pokud tedy nehodláš v blízké době pořídit si nějaký komp s tímto rozhraním. V době kdy si ho pořídiš už mohou být ceny i kapacity někde úplně jinde. A rámeček s USB 3.0 si můžeš pořídit kdykoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 USB 3.0 bych se vyhnul. Pokud tedy nehodláš v blízké době pořídit si nějaký komp s tímto rozhraním. V době kdy si ho pořídiš už mohou být ceny i kapacity někde úplně jinde. A rámeček s USB 3.0 si můžeš pořídit kdykoliv... To ano, ale pokud se tu ptá, jaký disk si má pořídit, tak předpokládám, že v tom moc zběhlý není, a tak mi přijde lepší, když už si to pořídí dopředu, ale jeho věc :) Co jsem slyšel, je trojkové USB daleko daleko rychlejší než dvojkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luba1468624240 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Dík za rady. Já spíš myslel, jak veský může být ten disk (slyšel sem že ps3 podporuje max. 500GB). Ale nevím co je na tom pravda. Disk už mám vybraný, ale je to 1 TB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Luba...ty mas asi na mysli interny disk?......externy mozes pripojit do ps3 aj s vyssou kapacitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luba1468624240 Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Četl jsem že i externí může mít jen 500GB, ale asi sem se spletl. Tak ja koupim ten 1TB. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodier Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 v kazdem pripade PS3 podporuje externi disky jen se systemem FAT32 = max velikost 4GB/soubor, takze stejne u vetsiny her je zapotrebi hry nakopirovat z PC pres wifi do PS3 = netreba kupovat obsahle externi disky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luba1468624240
Zdar, chtěl bych se zeptat jak může být velký externí disk? A mohl by mi někdo nějaký doporučit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.