uunek Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Byl potvrzen remake her ICO a Shadow of the Colossus do HD na PS3. Pro me skvela zprava. Vydani je zatim planovano jen v Japonsku. Vice snad bude odhaleno na Tokyo Game Show. Co rikate na predelavani starych titulu do HD a nasledny prodej za relativne nekrestansky peniz? Ptam se samozrejme primarne majitelu originalu puvodnich PS2 titulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 hrál jsem obojí, ale znovu bych do toho asi nešel, nejraději bych FF7 a FF8, to si myslím, že by byla největší pecka. Za FF7 bych dal i 2 litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 První trailer http://www.viddler.com/explore/sceablog/videos/1248/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 nebyla tqa hra i na ps2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Ano byla dokonce obe hry.Je to kolekce 2 her z ps2 jako v pripade God of War Collection. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 tak to jsem paril asi v 6 letech a celkem jsem se u toho bal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cerb Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Ten Shadow of the Colossus uplná pecka tohle by šlo udělat určitě s více hrama a lidi by to pořád kupovali. Podle mě za chvíli uvidíme více takových přeci jenom předělat hru do HD je nic v poměru kolik jim to zase může vydělat jenom ta hra musí být fakt epická což u Shadow of the Colossus a God of War není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Last Guardian, HD ICO a Shadow of the Colossus, Castlevania: Lords of Shadow - myslim, ze se mame na co tesit. http://www.ign.com/videos/2010/09/17/castlevania-lords-of-shadow-hideo-kojima-special-edition-trailer?objectid=14275422 http://www.ign.com/videos/2010/08/19/castlevania-lords-of-shadow-x360-gamescom-trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka73 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 ICO jsem dohrál několikrát PAL i NTSC, na Colossus už nebyl čas, takže si to dám rád nyní, už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Doufám, že po úspěchu v Asii to předělají i pro zbytek světa - nikdy jsem neměl PS2 a tak jsem neměl příležitost si tyhle hry zahrát, tak bych to chtěl napravit teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Stejně jako Marwa, jsem také neměl PS2, takže to pro mě znamená 2x nové kvalitní RPGčka na PS3 ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 CAMson99:No to urcite neznamena :) ani jedna z tech dvou her neni RPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Ten trailer na Castlevanii vypada luxusne. Na ni se muzou tesit i majitele X360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.