Peter_King Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Konečně nastal ten očekávaný okamžik. Osm let po spuštění Xbox Live v zahraničí a přes tři roky po uvedení Xboxu 360 na domácí trh dnes Microsoft oznámil zahájení oficiální podpory této postupně expandující služby v České republice. Distributoři tedy už nebudou muset vyndavat Xbox Live vouchery z krabic, hráči už nebudou muset při registraci zadávat britskou adresu, složitě kupovat obsah nebo se bát, že by si obcházením koledovali o nějaký postih. Tisková zpráva: Rozšíření komunitní služby pro hráče Xbox Live se týká dalších devíti zemí včetně České republiky. Nových on-line možností konzolového hraní se dočkají i v Brazílii, Chile, Kolumbii, Řecku, Maďarsku, Polsku, Rusku a Jihoafrické republice. Služba Xbox Live u nás bude oficiálně dostupná v průběhu letošního podzimu a hráčům přinese v první řadě podporu multiplayerových titulů, komunikaci s přáteli, nové achievementy, gamerscore a funkční obchod s hrami. „Oficiální dostupnost služby Xbox Live v České republice výrazně posouvá zážitky z hraní na Xboxu 360,“ říká David Klepetko, manažer divize Home & Entertainment společnosti Microsoft a dodává: „Všichni fanoušci Xboxu nyní dostanou možnost změřit své síly s více než 23 miliony hráčů služby Xbox Live po celém světě prostřednictvím multiplayerového hraní, žebříčků a přehledů herního skóre.“ ------------------------------------------------------------------------------------- Mě by teď tedy zajímalo .. .. víte už někdo datum kdy to má vypuknout ? Dále pak pokud mám tedy profil na Anglii budu muset na ČR založit nový a tudíš ztratím ten anglický ? A jak to bude s Gold účtem ? Mám ho zaplacený na rok, půjde to převézt i na ČR ? Nebude tedy lepší zůstat na anglickém účtě ? Bude mi stále hrozit ban když zůstanu na Eng i když naše zem bude podporovaná ? Předem díky za každý rozumný příspěvěk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 100% v listopadu ...mÁm doma i pŘesnÝ datum tak ti ho tady napÍŠu aŽ se k nĚmu dnes dostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 tak sorry...mám jen info, že v listopaadu letošního roku, hlavně , že to bude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 ban za registraci na jinou zemi je pěkný blábol ... převézd to určitě nějak půjde (aspon doufám) ale neví v jakém stavu (bez gold? bez poitů? bez zakoupených her dlc atd? ) t ose ještě neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 mluvi se o normalni migraci uctu jako byla driv z zemich nepodporovanych a nasledne podporovanych zemich xlivem... vcetne pointu,goldu apod. predpokladam ze podpora prijde v dobu kdy sem prijde novy dash (10.11 2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 A filmy náhodou ke koupení v čestině asi nebudou že? Alespoň titule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 pocitam ze ne... nebo minimalne ne pri spusteni.. i kdyz uvidime .. ja osobne doufam ze to bude podpora se vsim vsudy.. a ne stylem psn :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Myslíte že mi pujdou nějak převést avatary/dlc atd ze starého profilu na nový???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Myslet si můžem hodně věcí,ale tohle ti nikdo neřekne,nikdo nic neví a všechno co se dočteš jsou jen spekulace,takže čekej,určitě se vše dozvíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 takže 10.listopadu má oficiálně přijít na český trh Kinect a ve stejný den by měl být spuštěn xbox live ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Nějaký ty FAQs. http://www.xbox.com/cs-CZ/live/faq.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 http://www.xbox.com/cs-CZ/live/ http://www.xbox.com/cs-CZ/live/faq.htm Myslite ze to ma zmysel? Vidim hned niekolko nevyhod oproti UK/US uctu: - nemaju doriesenu migraciu XBLC - kupony zo zahranicia mozno nebudu fungovat (takze nebude moznost zohnat lacnejsie) Vyhoda mozno bude napr. DLC Mafie 2 v CZ, ovsem to neznamena ze cez UK ucet to stiahnut nepojde, a tiez neznamena ze uvedu na trh toto DLC v ceskom jazyku. Slovenska verzia xbox.com neobsahuje ziadne info o Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Roční GOLD za 1499,-? To si můžou strčit do pr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Teď píšou že roční 1599kč a 2100uk points 799kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Nové Informace - Officiální cena 12 month X-Live je v ČR 1599,- a jedno čtvrtletí 599,- - Českej Live bude dostupný hned od 10.listopadu - Pokud máte Live profil v cizině, bude možné si ho jednoduše změnit na Český Live, kompletně ze vším (achievementmi,MS body,arkád,....) - Samozřejmě zde budou Silver i Gold účty. - Podle všeho si budete moct kupovat všechny DLC,arkády,... Hned zpočátku. Jen doufejme že se začátek Live služby v ČR nezpozdí a mužem na něj vlízt už toho 10.11 ! - Obrázek nalezen na google Edit: Tyto informace sem už napsal piggy - omlouvám se že jsem je sem napsal znova, nevšiml jsem si toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Nové Informace - Officiální cena 12 month X-Live je v ČR 1599,- a jedno čtvrtletí 599,- - Českej Live bude dostupný hned od 10.listopadu - Pokud máte Live profil v cizině, bude možné si ho jednoduše změnit na Český Live, kompletně ze vším (achievementmi,MS body,arkád,....) - Samozřejmě zde budou Silver i Gold účty. - Podle všeho si budete moct kupovat všechny DLC,arkády,... Hned zpočátku. Jen doufejme že se začátek Live služby v ČR nezpozdí a mužem na něj vlízt už toho 10.11 ! http://www.xbox.com/cs-CZ/live/faq.htm tohle vše už nám tu postnul piggy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Pekne drahy...To jsou hajzlove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 já přecházím určitě ... radši cz než neměcký live(ten je horor, a to nepočítám že je to celé přeložené do němčiny) nic vám nebrání v nakupování live a pointů jak jste nakupovali do ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Taky prechazim urcite... vsichni breceli ze chtej cz live a kdyz ma bejt tak na nej prdej, nechapu... gold podle me pujde kupovat jako do ted a pointy budu kupovat vesele na kreditku... na stahnuti par dlc to bude stacit... cena za body tak hrozna neni, navic myslite, i kdyby se gold dal kupovat jen u nas, davam tomu tyden a a na aukru a tady se objevi obchodnici s lepsima cenama jako to je ted... proste uz se na nej moc tesim!!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 já počkám s přechodem dokud nerozchodí migraci zakoupených věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Já přecházím určitě ty germáni zakazujou stahovat takový hry jako CoD Classic nebo Dead Rising 2 Case Zero, to mě dost sere, Českej live to doufám změní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Hm..cena mě vůbec nezajímá.Ale zajímá mě jediná věc a a to jestli bude na některé DLCčka apod. IP LOCK.Jestli ano,tak s XBoxem a puberťáckým hraním končím minimálně do příchodu Gearse 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaseyCZ Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Hm..cena mě vůbec nezajímá.Ale zajímá mě jediná věc a a to jestli bude na některé DLCčka apod. IP LOCK.Jestli ano,tak s XBoxem a puberťáckým hraním končím minimálně do příchodu Gearse 3. Stebou souhlasím řešit to bude jen pointy a ip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Měl bych pár otázek, momentálně mám účet na livku USA, rád bych přešel na český, ale zajímalo by mě pár věcí: 1. Až si budu chtít prodloužit live členství, bude i nadále možné si někde koupit kód (třeba tady na fóru od někoho) a zadat jej jako na USA účtu? 2. Jak je to s tím převáděním zbývající doby Goldu? To se zaokrouhlí nahoru na celý měsíc, takže to vlastně prodlouží Live o pár dnů podle toho, kolik zbývá do konce měsíce? 3. Jsou nějaké další výhody kromě kupování Goldu a MS pointů přes kreditku? Díky moc za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Stebou souhlasím řešit to bude jen pointy a ip Tak po rozhovoru se známým z Microsoftu nebude žádný IP lock na cokoliv.Naštěstí máme jinou legistativu než třeba v Německu apod.Alespoň něco kladného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.