Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox Live ČR informace !

Peter_King

Recommended Posts

xboxlivepic.jpg

Konečně nastal ten očekávaný okamžik. Osm let po spuštění Xbox Live v zahraničí a přes tři roky po uvedení Xboxu 360 na domácí trh dnes Microsoft oznámil zahájení oficiální podpory této postupně expandující služby v České republice. Distributoři tedy už nebudou muset vyndavat Xbox Live vouchery z krabic, hráči už nebudou muset při registraci zadávat britskou adresu, složitě kupovat obsah nebo se bát, že by si obcházením koledovali o nějaký postih. Tisková zpráva:

Rozšíření komunitní služby pro hráče Xbox Live se týká dalších devíti zemí včetně České republiky. Nových on-line možností konzolového hraní se dočkají i v Brazílii, Chile, Kolumbii, Řecku, Maďarsku, Polsku, Rusku a Jihoafrické republice. Služba Xbox Live u nás bude oficiálně dostupná v průběhu letošního podzimu a hráčům přinese v první řadě podporu multiplayerových titulů, komunikaci s přáteli, nové achievementy, gamerscore a funkční obchod s hrami.

„Oficiální dostupnost služby Xbox Live v České republice výrazně posouvá zážitky z hraní na Xboxu 360,“ říká David Klepetko, manažer divize Home & Entertainment společnosti Microsoft a dodává: „Všichni fanoušci Xboxu nyní dostanou možnost změřit své síly s více než 23 miliony hráčů služby Xbox Live po celém světě prostřednictvím multiplayerového hraní, žebříčků a přehledů herního skóre.“

-------------------------------------------------------------------------------------

Mě by teď tedy zajímalo ..

.. víte už někdo datum kdy to má vypuknout ?

Dále pak pokud mám tedy profil na Anglii budu muset na ČR založit nový a tudíš ztratím ten anglický ?

A jak to bude s Gold účtem ? Mám ho zaplacený na rok, půjde to převézt i na ČR ?

Nebude tedy lepší zůstat na anglickém účtě ? Bude mi stále hrozit ban když zůstanu na Eng i když naše zem bude podporovaná ?

Předem díky za každý rozumný příspěvěk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

http://www.xbox.com/cs-CZ/live/

http://www.xbox.com/cs-CZ/live/faq.htm

Myslite ze to ma zmysel? Vidim hned niekolko nevyhod oproti UK/US uctu:

- nemaju doriesenu migraciu XBLC

- kupony zo zahranicia mozno nebudu fungovat (takze nebude moznost zohnat lacnejsie)

Vyhoda mozno bude napr. DLC Mafie 2 v CZ, ovsem to neznamena ze cez UK ucet to stiahnut nepojde, a tiez neznamena ze uvedu na trh toto DLC v ceskom jazyku.

Slovenska verzia xbox.com neobsahuje ziadne info o Live.

Odkaz ke komentáři

Nové Informace

- Officiální cena 12 month X-Live je v ČR 1599,- a jedno čtvrtletí 599,-

- Českej Live bude dostupný hned od 10.listopadu

- Pokud máte Live profil v cizině, bude možné si ho jednoduše změnit na Český Live, kompletně ze vším (achievementmi,MS body,arkád,....)

- Samozřejmě zde budou Silver i Gold účty.

- Podle všeho si budete moct kupovat všechny DLC,arkády,... Hned zpočátku.

Jen doufejme že se začátek Live služby v ČR nezpozdí a mužem na něj vlízt už toho 10.11 !

news8_0.jpg

- Obrázek nalezen na google

Edit: Tyto informace sem už napsal piggy - omlouvám se že jsem je sem napsal znova, nevšiml jsem si toho...

Odkaz ke komentáři

Nové Informace

- Officiální cena 12 month X-Live je v ČR 1599,- a jedno čtvrtletí 599,-

- Českej Live bude dostupný hned od 10.listopadu

- Pokud máte Live profil v cizině, bude možné si ho jednoduše změnit na Český Live, kompletně ze vším (achievementmi,MS body,arkád,....)

- Samozřejmě zde budou Silver i Gold účty.

- Podle všeho si budete moct kupovat všechny DLC,arkády,... Hned zpočátku.

Jen doufejme že se začátek Live služby v ČR nezpozdí a mužem na něj vlízt už toho 10.11 !

http://www.xbox.com/cs-CZ/live/faq.htm tohle vše už nám tu postnul piggy ;)

Odkaz ke komentáři

Taky prechazim urcite... vsichni breceli ze chtej cz live a kdyz ma bejt tak na nej prdej, nechapu... gold podle me pujde kupovat jako do ted a pointy budu kupovat vesele na kreditku... na stahnuti par dlc to bude stacit... cena za body tak hrozna neni, navic myslite, i kdyby se gold dal kupovat jen u nas, davam tomu tyden a a na aukru a tady se objevi obchodnici s lepsima cenama jako to je ted... proste uz se na nej moc tesim!!!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Měl bych pár otázek, momentálně mám účet na livku USA, rád bych přešel na český, ale zajímalo by mě pár věcí:

1. Až si budu chtít prodloužit live členství, bude i nadále možné si někde koupit kód (třeba tady na fóru od někoho) a zadat jej jako na USA účtu?

2. Jak je to s tím převáděním zbývající doby Goldu? To se zaokrouhlí nahoru na celý měsíc, takže to vlastně prodlouží Live o pár dnů podle toho, kolik zbývá do konce měsíce?

3. Jsou nějaké další výhody kromě kupování Goldu a MS pointů přes kreditku?

Díky moc za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu