rockyzz Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 placek tak to je absolutně perfektní :D se těšim na cod classic pařby, DEAD RISING 2 case zero atd to bude řežba... kvůli tomu rozhodně změnim na ČR Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Ip block se imho zruší i když budete mít US/UK account. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Samozřejmě,ale jen kvůli tomu že budeme v podporované zemi.To němci na tom budou hůře.Tam budou muset stahovat některé DLCčka přes VPN jako jsme to doteď dělali my. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 chtěl jsem začít chodit na LIVE tak jsem si založil gamertag a dal jsem join xbox LIVE a skoci mi okno LOCALE NOT SUPPORTED..xbox live not supported in this locale. co to znamena?ze budu si budu moct zalozit ucet az bude ten cesky LIVE(10.11.)?? EDIT: v nastavení konzole jsem změnil LOCALE z CZ na UK a uz to jde. jak bude ten českej pak dám jen migraci účtu a snad to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Přesně dj.xs .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Pls kde najdu migraci učtu a zustane mi Gold I kdyt prejdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Pls kde najdu migraci učtu a zustane mi Gold I kdyt prejdu ? tady se dočteš vše... poslední otázka dole je ,,Jak lze provést migraci účtu? http://www.xbox.com/cs-cz/live/?Nejcastejsi_dotazy_tykajici_se_sluzby_Xbox_LIVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ok nasel jsem Co potrebuju ale porad nevim jak tu migraci provest nemuzu totiz najit Zminovanii acout region Mam se ohlidnout na xbox.com nebo primo v xboxu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ok nasel jsem Co potrebuju ale porad nevim jak tu migraci provest nemuzu totiz najit Zminovanii acout region Mam se ohlidnout na xbox.com nebo primo v xboxu ? jo to musíš udělat na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 mám jenom jeden dotaz, u spousty her jsem dostal reklamní letáčky s kódem na GOLD účet na dva měsíce a tak podobně. Zajímá mě jestli je můžu použít a budou fungovat od toho 10.11. až bude u nás oficiálně podporovan LIVE, nebo jsou to kódy třeba pro UK nebo US? Takže budu muset potom opravdu koupit GOLD přímo pro ČR? Ale menělo by to tak být ne, na zemi je to vázaný pouze na MS body, nebo se pletu. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaseyCZ Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Gold použij od toho 10.11 půjde to normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.