Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosim o radu

patver

Otázka

Zdravim,vcera mi asi z metru spadla PS3.Na prvni pohled s nim nic neni,ale kdyz ho zapnu pise mi to neco ve stylu,ze mi kleklo firmware aze mam stahnout znovu 3.42,nepusti me to ani do hlavni nabidky.Proste to po me chce at zmacknu select a zaroven start,pak tochvili nacita a nic se nedeje a tak porad dokola.Chci se zeptat jestli s tim nemate nekdo zkusenosti,popripade nejakou radu co s tim mam delat?:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Je to FAT? Ale u obou, si myslim, je HDD na téhle straně, takže je tu možnost poškození. Asi se ti hnula plotna v disku (opravte mě, pokud to říkám špatně), pokud je to FAT tak téměř určitě, je to docela těžké. Zkus si někde splašit pár gigovej a zkus to, pokud by to nebylo diskem, jen vyhodíš prachy

Odkaz ke komentáři

• 0

Fat už něco váží, takže by to bylo pravděpodobnější :)

Nemáš zač, to ti věřim, zvlášť teď s Move bych se bez PS3 asi zbláznil :D

Kdyby to nebylo diskem, můžeš zkusit reklamaci, ale hádám, že tam budou mechanický poškození jako prasklé spoje, šroubky apod.

Odkaz ke komentáři

• 0

Meridius: Disk se nachazi pod mechanikou ne? Navic, kdyz je to fat, mohlo by to dostat dostatecou ranu.

Taky si myslim, ze to jen diskem nebude, ale je to nejjednodusi. z metru se muze stat cokoli to uvidis potom. Pokudm mu ale PS3 funguje, jen tam nema FW, tak bych rekl ze to je diskem

Odkaz ke komentáři

• 0
Meridius: Disk se nachazi pod mechanikou ne? Navic, kdyz je to fat, mohlo by to dostat dostatecou ranu.

Taky si myslim, ze to jen diskem nebude, ale je to nejjednodusi. z metru se muze stat cokoli to uvidis potom. Pokudm mu ale PS3 funguje, jen tam nema FW, tak bych rekl ze to je diskem

Sry, ale pokud si dobře pamatuji jako že dobře :D tak PS3 Slim ma HDD pod mechanikou, ale FAT nadruhé straně ;) oba HDD sem měl venku :)

Odkaz ke komentáři

• 0

zdravim potrboval bych poradit s onlinem u hry RED Dead Redemption poprve kdyz sem se prihlasil vse bylo v poradku mel sem tam dalsi hrace proste v pohode to bezelo ale po te co sem se odhlasil a chtel znovu hrat online z nejakyho duvodu me to normalne nacte hodi me to na mapu ale nikde proste nemam nikoho jinyho proste hraju online sam mam tam bejt az 16 hracu ale me to neda ani jednoho jedinyho,kamosovi to jde bez problemu a kdyz me zkusi pozvat napise to error a ostatni hry co mam na online fungujou tak ze zadnym spatnym pripojenim to bejt nemuze,jen u R.D.R mi to neda soupere,kamose proste nic.jestli mi nekdo poradite cim by to eventuelne mohlo bejt zapricineno poradte prosim sem s toho docela nas......

Odkaz ke komentáři

• 0
Sry, ale pokud si dobře pamatuji jako že dobře :D tak PS3 Slim ma HDD pod mechanikou, ale FAT nadruhé straně ;) oba HDD sem měl venku :)

Fakt? Tak to je ještě logičtější, nevěděl jsem to :D

Redemption: Zpomal, piš přehledněji. Chápu to správně, že ti to poprvé našlo plnou hru, a poté prázdnou? Dáváš spravný mód ? Nemusí ti to najít žádné hráče, nemusí se moc hrát, blbnout servery apod.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu