gunzie Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 tato hra ma cenu arcade verze case0 ,a nebo cena o kolo 4stovek....jinak to nevidim a sprintovat ten typek neumi?hral jste nekdo saints row 2,jak tam byla minihra se zombikama?To bylo mnohem zabavnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 První díl jsem nedohrál bylo to sakra těžký, druhej jsem včera testoval a taky to nebude žádná sranda, ale aspoň ta hra vydrží. Nejhorší je ten pocit že se někde něco děje já u toho musím být a nejsem takže má člověk pořád pocit že mu něco utíká. Systém ukládání mi taky nevyhovuje, ale zas je to něco jinýho beru tu hru takovou jaká je. Chce to tomu přijít na chuť ale obecně nemám rád u her když jsem svazován časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Jak fungujou ve hře Weapons komba - skládání zbraní dohromady jsou otevřeny všechny už ze začátku a nebo musím hledat plánky stejně jako tomu bylo v české hře Cold War , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucke Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Zahral by nekdo pres XLIVE ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Fenis a Salazar: pokud ty kombinace zbraní znáš, tak neni problém, nebo aspoň mě to šlo. Poradim pár věcí: Dělnická helma + pivo, Vidle + brokovnice, Macheta + Kladivo (palice), Vysavač + koutouče do cirkulárky, whisky + noviny, Propan bomb + hřebíky, basebolka + hřebíky, kýbl + vrtačka, sprej + kužel (takovej ten co se dává na silnici, ten oranžovej), pádla z lodi + motorovka,hrábě + baterie.... Grolldi: přesně, taky mi vadí, že si časově omezen, člověk má pocit, že časově vůbec nestíhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 A ještě otázka pro ty co to dohrály a nebo hrajou díl než já opravdu je ten čas 72tak svazujcí a když to nestihnu je The end Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 V 1 to tak bylo, a tady jsem četl, že pokud to splníš do těch 72 hod. tak pokračuješ dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 jo pokračuješ dál do overtime modu,ten je jistý v DR 2 ale nevím jakej bude infinite mod pokud vubec bude. tak daleko jeste nejsem ale co sem se tak díval na achievementy tak je tak jeden který zní dostan se do overtime modu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 72 hodin jakého času? toho co běží na hodinkách nebo reálného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 72 hodin jakého času? toho co běží na hodinkách nebo reálného? Na jeho hodinkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 cože? vždyť na tych hodinkách ten čas běži jak sviňa :D jakou to vůbec má herní dobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Právě přemýšlím, jestli sehnat, nebo ne =/. Co jsi čtu, tak máte dost smíšené názory =D Ale zase ted je o hry nouze, takže by mi to pomohlo.. Líbí se vám to lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Mě hra dost baví , neskutečné množství způsobů jak to nandat zombíkům :) Akorat nemůžu najít veslo nebo machetu na kombinace ? neporadí někdo ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Mě hra dost baví , neskutečné množství způsobů jak to nandat zombíkům :) Akorat nemůžu najít veslo nebo machetu na kombinace ? neporadí někdo ? :D Mačeta byla tam jak si dělal CASE Two jak si šel za tou reportérkou , byla přímo v udržbě spojením mačety , byly tam tak hajzly pro uložení pozice ale bez mapky se to špatně vysvětluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Mě hra dost baví , neskutečné množství způsobů jak to nandat zombíkům :) Akorat nemůžu najít veslo nebo machetu na kombinace ? neporadí někdo ? :D Veslo je v silver strip hned vedle toho podia kde jsou kytary bubny atd naproti toho shopu kde si zachranil toho zachranare :D a macheta je v hotelu v te rozestavené části jak jdeš do security room. Jak psal Fenix jak si šel v case two za reporterkou. Jo a super zbran je svetelny meč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Hm světelný meč říkáš ? :D a ten naberu kde ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 baterka + šperky a pak jít do pořádnýho chumlu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Žádný infinite mode ve hře není :) Hru jsem dohrál (konec S -> skoro všechny zachránil, splnil všechny úkoly i overtime) a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jak nejlépe zabijíty ty psychopaty? Například toho maskota s tim planemotem, nebo toho v tom kostele jak má tu motorovou pilu? A jakej je rozdíl mezi Dead rising 2 a Dead rising Case zero 2? Jen v tom, že To druhý nemá ukoly a neni tam čas? Jen člověk zabijí zombie? Že bych to stáhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jak nejlépe zabijíty ty psychopaty? Například toho maskota s tim planemotem, nebo toho v tom kostele jak má tu motorovou pilu?A jakej je rozdíl mezi Dead rising 2 a Dead rising Case zero 2? Jen v tom, že To druhý nemá ukoly a neni tam čas? Jen člověk zabijí zombie? Že bych to stáhl. Toho maskota zabiješ tak že si vemeš nějakou silnou zbran na blízko třeba rukavice + nuz dáš si to do ruky a vzdyky jak jede naproti tobe na tech bruslích vyskoč a kopni ho. On spadne na zem a dodelej ho. Takhle to uděláš 2krát max 3krát a je dole. a toho magora v kostele jsem zabil svetelný mečem a case zero je prolog k dead rising 2 a jsou tam ukoly a je to na čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucke Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Čus jak jste zabily toho kuchaře,motorkáře a toho magora na WC ??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 kuchaře sem zabil drápama (rukavice a nuž) vždycky jak začně žrát tak mu dej do držky :D motorkáře zase stejná zbran nalákej ho někam do rohu at narazí s motorkou a drapama to skonči nebo si udělej raketomet (lead pipe + fireworks) a toho psychopata na wc jsem zabil svetelným mečem (flashlight + gems) a brokovnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foruman Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ahoj. Chci se Vás kamarádi zeptat, zda-li se točí celá hra jenom kolem toho aby člověk přefik co nejvíc zoombíků tím co se mu právě dostane pod ruku. Sem tam zajezdí motorkou s pádlama a okusí motorovou pilu. Předpokládám, že příběh je tam taky jen tak naokraj ? děkuju za info. Jestli je to tak, pak mi nemá tato hra jako hardcore hráči co nabídnout. Všude jsou zatím videa pouze z 15 minut gameplay, pokud je celá hra v takovém duchu, budu rád když mě informujete...Abych se jí obloukem vyhnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Promin te za tak blbou otazku ale nemuzu pochopit jak se tam uklada hra???:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Promin te za tak blbou otazku ale nemuzu pochopit jak se tam uklada hra???:D :D zajdeš na záchodky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.