venda3 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Cau, protoze se mi zalibilo ps3 a chci si ho poridit chci se zeptat na par veci 1. Má ps3 zabudovany wifi pro aktualizaci a na internet? 2. Muze se ps3 pripojit k tv pred scart nebo 3 konektory (napr. do videa)? 3. Cetl jsem neco ze pozadavek je tv s hd ready, ale nevim jestli to je pravda. Muzu to pripojit i k normalni tv? 4. Protoze to má blu-ray mechaniku, muzou se i prehravat blu-ray film primo z dvd nebo se musi nejak prevadet? Diky za odpovedi P.S.: nepisu z pc, takze nemam cesky znaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 ano ano ano BD filmy z DVD? wtf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 123456789 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 1. Ano 2. Ano 3. Ano 4. Film můžeš přehrát rovnou z disku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Ok diky, tam jsem se spatne vyjadril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
venda3
Cau, protoze se mi zalibilo ps3 a chci si ho poridit chci se zeptat na par veci
1. Má ps3 zabudovany wifi pro aktualizaci a na internet?
2. Muze se ps3 pripojit k tv pred scart nebo 3 konektory (napr. do videa)?
3. Cetl jsem neco ze pozadavek je tv s hd ready, ale nevim jestli to je pravda. Muzu to pripojit i k normalni tv?
4. Protoze to má blu-ray mechaniku, muzou se i prehravat blu-ray film primo z dvd nebo se musi nejak prevadet?
Diky za odpovedi
P.S.: nepisu z pc, takze nemam cesky znaky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts