venda3 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Odesláno Září 19, 2010 Cau, protoze se mi zalibilo ps3 a chci si ho poridit chci se zeptat na par veci 1. Má ps3 zabudovany wifi pro aktualizaci a na internet? 2. Muze se ps3 pripojit k tv pred scart nebo 3 konektory (napr. do videa)? 3. Cetl jsem neco ze pozadavek je tv s hd ready, ale nevim jestli to je pravda. Muzu to pripojit i k normalni tv? 4. Protoze to má blu-ray mechaniku, muzou se i prehravat blu-ray film primo z dvd nebo se musi nejak prevadet? Diky za odpovedi P.S.: nepisu z pc, takze nemam cesky znaky
0 123456789 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Odesláno Září 19, 2010 1. Ano 2. Ano 3. Ano 4. Film můžeš přehrát rovnou z disku
0 venda3 Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 19, 2010 Ok diky, tam jsem se spatne vyjadril
Otázka
venda3
Cau, protoze se mi zalibilo ps3 a chci si ho poridit chci se zeptat na par veci
1. Má ps3 zabudovany wifi pro aktualizaci a na internet?
2. Muze se ps3 pripojit k tv pred scart nebo 3 konektory (napr. do videa)?
3. Cetl jsem neco ze pozadavek je tv s hd ready, ale nevim jestli to je pravda. Muzu to pripojit i k normalni tv?
4. Protoze to má blu-ray mechaniku, muzou se i prehravat blu-ray film primo z dvd nebo se musi nejak prevadet?
Diky za odpovedi
P.S.: nepisu z pc, takze nemam cesky znaky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts