SakrassMasakrass Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Chci tenhle programek do NDS, ale hodim to na kartu do flasky(AK2i) a když to pustim tak mi zbělájí obrazovky a nic. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiwaf Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 No myslim si, že v kombinaci DSi + AK2i DSReader nerozběháš, alespoň mně se to zaboha nepodařilo a podle google nejsem sám. Třeba se Supercard DSTWO, co mam teď, chodí v poho. Doporucil bych zkusit DSlibris, který mi stejne prijde na cteni ebooks lepsí viz. http://console-forum.net/tema/22099-program-na-cteni-ebooks-vcetne-cz-fontu/page2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 No myslim si, že v kombinaci DSi + AK2i DSReader nerozběháš, alespoň mně se to zaboha nepodařilo a podle google nejsem sám. Třeba se Supercard DSTWO, co mam teď, chodí v poho. Doporucil bych zkusit DSlibris, který mi stejne prijde na cteni ebooks lepsí viz. http://console-forum.net/tema/22099-program-na-cteni-ebooks-vcetne-cz-fontu/page2 Tak to mi taky nefunguje. Sakra. Furt mě to hází jednou že to nenašlo fonty pak že Guru Meditation Error! data abort! Kurva. to fakt jednoho naštve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Tak to jo to už fachá. Ale jak tam hodit knížky v xhtml? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiwaf Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Mas to v tom linku: Staci pouze OpenOffice Writer. Jakýkoliv dokument otevrit a ulozit jako kodovany text UTF-8 a nove vznily textovy dokument exportovat jako XHTML a je hotovo. Diakritika, uvozovky, atd. vse je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Vůbec tam nemám uložit jako... UTF-8 jedinen u kterýho je napsaný kodovaný text je .txt ... a exportovat mám jenom jako PDF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiwaf Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Však jo, uložit jako kódovaný text a pak vybrat kodovani UTF-8. V nabidce soubor mam exportovat, jak do pdf, tak do xhtml... mam to tak v Linux verzi i v Xp, tak nevim kde je problem. EDIT: zkus reinstal OpenOffice suite, musis mit nainstalovanej (asi) celej balik, ne jen writer. EDIT2: jeste ti tu dam jednu knihu v xhtml, at ji muzes zkusit v DSlibris, treba Ti vubec nebude na cteni vyhovovat a trapis se s nejakym prevodem zbytecne :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Mám celej balík, je to na prd. Celý DS mě nějak zlobí...:-Ddíky za knížku doudfám že je dobrá:-) Přečtu ji:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiwaf Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 http://www.legie.info/kniha/3878-dan-simmons-zahajeni zkus no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Miluju scifi, paráda...:-) edit: Jo fachá to náramě, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SakrassMasakrass
Chci tenhle programek do NDS, ale hodim to na kartu do flasky(AK2i) a když to pustim tak mi zbělájí obrazovky a nic. Poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.