SakrassMasakrass Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 Chci tenhle programek do NDS, ale hodim to na kartu do flasky(AK2i) a když to pustim tak mi zbělájí obrazovky a nic. Poradí někdo? Citovat
0 kiwaf Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Odesláno Září 20, 2010 No myslim si, že v kombinaci DSi + AK2i DSReader nerozběháš, alespoň mně se to zaboha nepodařilo a podle google nejsem sám. Třeba se Supercard DSTWO, co mam teď, chodí v poho. Doporucil bych zkusit DSlibris, který mi stejne prijde na cteni ebooks lepsí viz. http://console-forum.net/tema/22099-program-na-cteni-ebooks-vcetne-cz-fontu/page2 Citovat
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 No myslim si, že v kombinaci DSi + AK2i DSReader nerozběháš, alespoň mně se to zaboha nepodařilo a podle google nejsem sám. Třeba se Supercard DSTWO, co mam teď, chodí v poho. Doporucil bych zkusit DSlibris, který mi stejne prijde na cteni ebooks lepsí viz. http://console-forum.net/tema/22099-program-na-cteni-ebooks-vcetne-cz-fontu/page2 Tak to mi taky nefunguje. Sakra. Furt mě to hází jednou že to nenašlo fonty pak že Guru Meditation Error! data abort! Kurva. to fakt jednoho naštve. Citovat
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 Tak to jo to už fachá. Ale jak tam hodit knížky v xhtml? Citovat
0 kiwaf Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 Mas to v tom linku: Staci pouze OpenOffice Writer. Jakýkoliv dokument otevrit a ulozit jako kodovany text UTF-8 a nove vznily textovy dokument exportovat jako XHTML a je hotovo. Diakritika, uvozovky, atd. vse je OK Citovat
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 Vůbec tam nemám uložit jako... UTF-8 jedinen u kterýho je napsaný kodovaný text je .txt ... a exportovat mám jenom jako PDF Citovat
0 kiwaf Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 Však jo, uložit jako kódovaný text a pak vybrat kodovani UTF-8. V nabidce soubor mam exportovat, jak do pdf, tak do xhtml... mam to tak v Linux verzi i v Xp, tak nevim kde je problem. EDIT: zkus reinstal OpenOffice suite, musis mit nainstalovanej (asi) celej balik, ne jen writer. EDIT2: jeste ti tu dam jednu knihu v xhtml, at ji muzes zkusit v DSlibris, treba Ti vubec nebude na cteni vyhovovat a trapis se s nejakym prevodem zbytecne :cheesygrin: Citovat
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2010 Mám celej balík, je to na prd. Celý DS mě nějak zlobí...:-Ddíky za knížku doudfám že je dobrá:-) Přečtu ji:-) Citovat
0 kiwaf Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Odesláno Září 23, 2010 http://www.legie.info/kniha/3878-dan-simmons-zahajeni zkus no :-) Citovat
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2010 Miluju scifi, paráda...:-) edit: Jo fachá to náramě, díky moc Citovat
Otázka
SakrassMasakrass
Chci tenhle programek do NDS, ale hodim to na kartu do flasky(AK2i) a když to pustim tak mi zbělájí obrazovky a nic. Poradí někdo?
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.