Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

No myslim si, že v kombinaci DSi + AK2i DSReader nerozběháš, alespoň mně se to zaboha nepodařilo a podle google nejsem sám. Třeba se Supercard DSTWO, co mam teď, chodí v poho. Doporucil bych zkusit DSlibris, který mi stejne prijde na cteni ebooks lepsí viz. http://console-forum.net/tema/22099-program-na-cteni-ebooks-vcetne-cz-fontu/page2

• 0
Odesláno
No myslim si, že v kombinaci DSi + AK2i DSReader nerozběháš, alespoň mně se to zaboha nepodařilo a podle google nejsem sám. Třeba se Supercard DSTWO, co mam teď, chodí v poho. Doporucil bych zkusit DSlibris, který mi stejne prijde na cteni ebooks lepsí viz. http://console-forum.net/tema/22099-program-na-cteni-ebooks-vcetne-cz-fontu/page2

Tak to mi taky nefunguje. Sakra. Furt mě to hází jednou že to nenašlo fonty pak že Guru Meditation Error! data abort!

Kurva. to fakt jednoho naštve.

• 0
Odesláno

Však jo, uložit jako kódovaný text a pak vybrat kodovani UTF-8. V nabidce soubor mam exportovat, jak do pdf, tak do xhtml... mam to tak v Linux verzi i v Xp, tak nevim kde je problem.

EDIT: zkus reinstal OpenOffice suite, musis mit nainstalovanej (asi) celej balik, ne jen writer.

EDIT2: jeste ti tu dam jednu knihu v xhtml, at ji muzes zkusit v DSlibris, treba Ti vubec nebude na cteni vyhovovat a trapis se s nejakym prevodem zbytecne :cheesygrin:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu