tekken90 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 FAQ Vše provádíte na vlastní riziko a odpovědnost! Návod je pro Teensy 1.0, 1.0++, 2.0 a 2.0++ Návod pro Backup manager je stejný pro všechny verze JB Screeny dodám později. Soubory - Software pro nahrání HEX souborů na desku - HEX soubory (PSGroove 1.1) - Stealth Backup Manager - Backup Manager s podporou ISO - Backup manager 1.0 Download: http://www.edisk.cz/stahni/51301/psTeensyJB_BM.rar_7.48MB.html http://rapidshare.com/files/420304664/psTeensyJB_BM.rar Potřebujete PS3 s FW max. 3.41 Teensy desku 1.0, 1.0++, 2.0, 2.0++ USB flasku/HDD Návod - Teensy Zapněte desku do stavu Programování a připojte do USB. Stáhněte si balíček výše. Po rozbalení nainstalujte "Atmel Installer". Nyní je nutno překopírovat USB ovladače. Soubory "libusb0.dll" a "libusb0_x64.dll" ze složky "\Atmel\Flip 3.4.2\USB" překopírujte do složky "\Atmel\Flip 3.4.2\bin" Spusťte program a vyberte verzi vaší desky. Po vybrání typu jděte do "File/Load HEX file" a vyberte HEX soubor pro vaši desku. Pokračujte vybráním "Settings/Communication/USB" a dejte "Open". Pomoíc "Erase Target Device Memory" vymažete aktuální program na desce. Stikněte "Program Target Device Memory" pro nahrání PSGroove. Návod - Jailbreak, Backup manager Před připojením USB JB úplně vypněte vaši PS3 tlačítkem vzadu. (U PS3 Slim vytáhněte napájecí kabel). Pro zapnutí PS3 stikněte tlačítko power a Eject. Připojte USB zařízení (flashka, HDD) s nakopírovaným backup managerem. Jděte v menu do záložky "Game", vyberte "Install Package Files" a nainstalujte "Backup manager".(PKG soubor musí být nejspíše přímo na kořenu kartu, jinak instalace nepůjde) Po spuštění Backup Manageru vložte disk, ze kterého chce vytvořit zálohu a stikněte O. Stisknutím X můžete spouštět vybrané zálohy. Při spouštění záloh je nutno mít v mechanice jakýkoliv originální disk se hrou! Seznam kopatibilních her pro JB a jejich ID naleznete ZDE. Zálohy se kopírují do: Externí disk root/GAMEZ/TITLE ID/ Interní disk LAUN12345/GAMEZ/TITLE ID/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Ohledně toho originálního disku.Bude mi stačit když tam budu mít vložený demo disk ze Starter Packu Move? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Mělo by to v klidu stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dateli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Prosim ještě o vysvětleni jak a kde na internim hdd ukladat hry DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Nainstaluj si FTP server a pak to cpi do /dev_hdd0/games/LAUN12345/GAMEZ/<id hry> Kde <id hry> bude ID te dane hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dateli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Prosim a jak si vytvořim /dev_hdd0/games/LAUN12345/GAMEZ/<id hry> Server mam jen u Video,Photo,Music A ID hry najdu kde Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Coze? Jak server mas jen u photo, video, music? :D Proste nainstalujes balik FTP Server, dej Run FTP service (nebo jak presne je to tam napsane) a pak se pres PC pripoj na PS3 pres FTP klienta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dateli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Mně Media server funguje Ale prostě nevim jakym zpusobem to mam nakopčit do ps3 (vytvořit složku nebo jak se to děla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Jezis Media server a FTP server je uplne neco jineho :roll: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dateli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 A nemaš odkaz na staženi ověřeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Tady napisu navod, jak jsem ho psal jednomu uzivateli po PM: Tady si ho (FTP Server) stahnes http://www.ps3-hacks.com/download.php?id=92 . A instalace uz je stejna jako u backup manageru. PS3-FTP-Server.pkg hodis na flashku a nainstalujes v PS3 pres Install Package Files. Pak FTP server spustis v menu PS3 a bude to vypadat nejak takhle http://i55.tinypic.com/2q3oqpj.jpg . Das Start FTP service. Pak v PC nahodis nejaky FTP klient program - ja pouzivam program FileZilla a jako hostitele zadas IP tve PS3 v tve siti (je videt nahore uprostred v FTP serveru), jako Uzivatelske jmeno zadas FTPD12345 a jako heslo 1234567890. Filezilla by teda mela vypada nejak takhle http://i55.tinypic.com/2s9prgi.jpg a hry pak kopirujes do /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/ *LAUN12345 pokud NEpouzivas stealth verzi Backup Manageru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dateli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Anonymous Děkuji ti toto jsem potřeboval Sice musim ještě počkat než mi dojde Teensy Tak hledam info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruben Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Vysvětlete mi někdo, proč mi to u všech her při spouštění píše Game EBOOT.BIN is not valid. Mám externí disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Co jsem četl, tak se jedná o špatnou strukturu složek se hrou: Externí disk root/GAMEZ/TITLE ID/ Interní disk LAUN12345/GAMEZ/TITLE ID/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herkules Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Zdravim vsechny.Mel bych par otazek a predem dik za odpovedi! 1) Nemate nekde nejake dobre zdroje na stahovani her?Pripadne jak je mam vyhledat(s koncovkou .pkg nebo iso?)? 2) Daji se uz stahovat nejake aplikace treba nejaky prehravac co prehraje mkv kdyztak kde bych je nasel. 3) Predtim jsem nemohl naformatovat ex. hadr na fat 32 win 7 mi to tam nenabizi jen ntfs a exfat nevite cim to muze byt(i kdyz jsem to naformatoval pres program tak mi to v ps3 nic nenaslo treba kdyz jsem chtel nahrat verzi 3.41...naformatoval jsem usb pres cmd na fat32 a ten my sel tak ted uz formatuju pres cmd 3 hodiny hadr a to mam teprv 60% ktery uz snad pobezi)? 4) Kde mi najedou v ps3 ty hry co budu mit na ex. hadru? 5) Musim mit neustale zapojene teensy a zapinat ho drzenim power a ejekt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 1) http://console-forum.net/forum/54-ps3-hry 2) MKV player zatím není 3) Netuším, já s tím problém neměl 4) vVz. návod Backup manager 5) Vždy při zapnutí konzole se musí bootovat s JB. Poté už není potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herkules Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 A pripojeni v t tom FTP servru je pres kabel nebo wifi?A vubec zadne aplikace jeste nejsou?Jinak diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 prosim poradte do jake slozky na flasku mam dat backup manager :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Máš to napsaný v návodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Prosím Tekkena90 o odpověd na mé otázky:1-Jsou tam 3 Backup Manažery 1.0,Stealth a s podporou ISO,který z nich si mám nainstalovat?Nebo si je mám přejmenovat a nainstolovat všechni a spouštět je podle potřeby.A jak poznám kdy použít iso a kdy 1.0 a kdy stealth?2-Mám 9 originálních her to je možno si z nich udelat zálohu na externi disk přes Backup Manažer?Děkuji za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Ještě jedna otázka prosím.Jak zjistím tu verzi desky a co to je za desku co máš napsáno v návodu?Děkuji kromě tohohle už snad rozumím všemu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Prosim, poraďte mi, jakej Teensy je nejlepší? Jaký je vůbec rozdíl mezi různými verzemi Teensy 1.0, 1.0++, 2.0 a 2.0++??? A taky kde se dá v ČR nejlépe sehnat? Vím že sem tu někde zahlíd link na nějakej e-shop, ale teď jsem ho nikde nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Tak logicky nejlepsi je 2.0++, ale na JB ti staci i 1.0. Teensy sezenes bud na aukru nebo na eBayi okolo 600-700 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 No to mě napadlo, že je 2.0++ nejlepší :) Ale jaký rozdíl mezi nimi je jako HW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Specification Teensy 2.0 Teensy++ 2.0 Processor ATMEGA32U4 AT90USB1286 Flash Memory 32256 130048 RAM Memory 2560 8192 EEPROM 1024 4096 I/O 25 46 Analog In 12 8 PWM 7 9 UART,I2C,SPI 1,1,1 1,1,1 Price $18 $24 Model Chip Jump Address Teensy 1.0 AT90USB162 0x1F00 Teensy 2.0 ATMEGA32U4 0x3F00 Teensy++ 1.0 AT90USB646 0x7E00 Teensy++ 2.0 AT90USB1286 0xFE00 A hlavni rozdil je, ze Teensy 1.0 nema analogove vstupy. Vice rozdilu zjistis, kdyz si najdes specifikace jednotlivych cipu, ktere v sobe teensy maji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.