Charles Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Mam par otazek ohledne play tv 1. pripojuje se k satelitnimu taliri nebo ke klasicky antene? 2. kdyz s play tv pojedu do zahranici, pujdou mi ceske programy? 3. jake programy muzu na play tv chytit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Jedničku nevim, ale zbytek si myslím, že Play TV chytá prostě všechny kanály, a máš přístup ke všem, o jsou zdarma (pokud vim, tak jiný se po digitálu ani nevysílaj) takže v cizině chytneš jen místní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jesterhead Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Mam par otazek ohledne play tv 1. pripojuje se k satelitnimu taliri nebo ke klasicky antene? 2. kdyz s play tv pojedu do zahranici, pujdou mi ceske programy? 3. jake programy muzu na play tv chytit? 1. připojuje se ke klasické anténě, je to pro příjem DVB-T (...a možný záznam programů na HDD) 2. v zahraničí naladíš pouze jejich dosažitelné programy přes anténu (...pokud nebudeš v CZ příhraničí :-) 3. jen ty programy na který vysilač/mux máš natočné antény ...dle lokality kde bydlíš (ale dnes je skoro všude dosažitelné vše = CT programy + komerční Nova,Prima, Barrandov, P Cool, N Cinema). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Charles
Mam par otazek ohledne play tv
1. pripojuje se k satelitnimu taliri nebo ke klasicky antene?
2. kdyz s play tv pojedu do zahranici, pujdou mi ceske programy?
3. jake programy muzu na play tv chytit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.