shark1 Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 panove pomozte mi.. mam ps3 a starsi projektor. doted jsem pouzival pro prenos signalu s-video kabel, a mel tim padem rozliseni nejakejch 576 (?). zatim mi to stacilo, protoze me naprosto ohromovala velikost obrazu. nicmene nadseni z velikosti uz castecne pominulo a nastal cas se zamerit take na kvalitu. projektor nema hdmi vstup, takze vyssi rozliseni lze dosahnout pres vga vstup. a v tom je trochu problem. kabel sice existuje, stoji neco kolem 500-600, ale nevim jestli by se to vybec vyplatilo do toho investovat, pokud by to neprineslo potrebne zlepseni. projektor by pak zvladal bud 720p nebo 1080i . 1080p neumi. a ted by me zajimalo, jestli s tim mate nekdo zkusenost: - jestli je opravdu velky rozdil mezi rozlisenim 576 jako normalne v televizi a mezi 720p. - je rozdil mezi 1080i a 720p - a nakonec to nejdulezitejsi. byl by nekdo ochoten, na den na dva mi pujcit tenhle kabel, abych to vyzkousel jestli to vubec pujde ? http://www.playcentrum.cz/vga-cable-wii-ps3-738701.htm nebo kdyz by te neslo na den-dva, tak by byla moznost, ze dotycneho nalozim, odvezu ho k nam, behem hodinky bych to vyzkousel a zase ho odvezl domu ? bydlim v praze, kousek od cerneho mostu... moc by mi to pomohlo, protoze musim jeste investovat do prodluzovacich kabelu a kdyby to nahodu nefungovalo jak bych si predstavoval, tak bych "vyhodil" docela dost penez :?. diky za info, pripadne pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 No já ten kabel mam doma, mohl bych ti ho prodat.Klidně i pujčit ale to by tě benzín vyšel z prahy dál než kabel samotnej:) Jde o to, jestli ten tvůj projektor má HDCP...jestli ne, ten kabel je ti na nic...Jestli jo tak to bude fungovat... Každopádně jestli ne, najdi si na netu HD FURY:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 čau , hele šlo by to udělat i tak , že bych to provedl přes HDMI - DVI-D a redukci na VGA a do monitoru s VGA ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Mohl ses kouknout na moje dva topici co tu mam...kup ten cabel ... pokud nemas hdcp tak to nejdrvive pripoj do TV a navol si co ten tvuj monitor podporuje...das Yes,Yes A PAK TO das do monitoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 yeeeeee diky kamo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 yeeeeee diky kamo :) np......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts