Jonny1619 Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Ahoj, jelikož bych se chtěl naučit programovat (momentálně hlavně v PHP nebo C), tak hledám potřebnou literaturu, která by mi s výukou pomohla co nejvíc. Jsem středoškolák a přemýšlím o tom, že bych to zkusil na VUT v Brně, fakultu informatiky. Od člověka, který tam je a dělá si magistrát mi bylo řečeno, že na začátek mi bude stačit to C nebo PHP. Já zatím umím bohužel jen HTML, CSS. Ale všechno, co vím jsem se defakto naučil sám, takže si myslím, že bych mohl i toto zvládnout. Takže se ptám lidí, kteří umějí programovat (nemusí být jenom PHP a C), popřípadě jsou na této škole nebo jí podobné, jestli by mi neporadili, jaké knihy bych si měl do začátku přečíst, a které by pro mě, jako člověka, který umí jenom to html, css, byly co nejvíce stravitelné. Od jednoho člověka mi byla doporučena kniha "Jak se naučit programovat", bohužel je zrovna v kategorii "tisk na vyžádání" a zatím jsem ani nenašel obchod, kde by šla takto objednat. Taky bych se chtěl zeptat, co říkáte na tuto knížku, má s ní někdo zkušenosti, je dobrá? Za každou užitečnou radu bych byl moc vděčný, děkuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Refresh pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.