Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

Otázka

Odesláno

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

• Odpovědi 3.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj,

prosím chtěl bych si na PSP Slim zahrát po internetu nějakou hru. Chtěl sem se zeptat kolik stojí to připojení WIFI??? Já nevím jak a co ale já to pochopil takto : Koupím si wifi připojím do PSP Sim najdu si na internetu hru co de hrát přes internet a hraju ale ted nevím kolik by to stálo a spůsob plaby a jestli by šlo se připojit bezdrátově např. ze školy, když sem venku atd,,,,, prosím moc me to zajima odpoezte mi na Krek112@seznam.cz nebo na ICQ 385-473-470 Předem děkuji:bash:

• 0
Odesláno
Ahoj,

prosím chtěl bych si na PSP Slim zahrát po internetu nějakou hru. Chtěl sem se zeptat kolik stojí to připojení WIFI??? Já nevím jak a co ale já to pochopil takto : Koupím si wifi připojím do PSP Sim najdu si na internetu hru co de hrát přes internet a hraju ale ted nevím kolik by to stálo a spůsob plaby a jestli by šlo se připojit bezdrátově např. ze školy, když sem venku atd,,,,, prosím moc me to zajima odpoezte mi na Krek112@seznam.cz nebo na ICQ 385-473-470 Předem děkuji:bash:

:) posli mi PM ja ti poslu cislo uctu aby si mohl hrat.... :wohow::wohow::lol::lol:

nee staci jen kdyz se ti povede pripojit pokud vase skola ma internet po wifi a plne otevrenou sit tak to pujde v klidu a nic nemusis platit ;)... nikomu ;)...a pres net hrajes taky zadarmo ;) (ne jak u xboxu ;) )

• 0
Odesláno

Prosím vás sem úplnej začátečník PSP Slim mam 3 dny a na netu jsem našel, vypadá to jako Flash disk a připojuje se to do PSP ale je to wifi no a právě sem to pochopil takto: ten wifi připojim do PSP a připojim se přes něj na internet a hraju hry po internetu s jinýma hráčema ale nevím kolik to stojí ale nepochopil sem to připojení k wifi když připojim to wifi venku do PSP tak to wifi slouží jako anténa???? Nebo se musí připojit k nějaké síti??? A kolik to stojí???

• 0
Odesláno

potřebuji poradit při načitani hry FIFA 08 se objeví toto

This game uses an Autosave feture

insertion of a Memory Stick beyond this

point may cause data to be overwritten

Do you want to enable the Autosave feature

at dám ano/ne objevi se toto:

Autosave feature enabled. Do not remove

the Memory Stick or or switch off the

system when the Memory.....

access indicator is flashing.

pak je jen moznost zpět a PSP se na tvrdo vypne

mam firmware 2.71 SE-B"

za radu dík

• 0
Odesláno

Planujem si kupit slima a rad by som este pred kupou dostal od dobrej duse zopar odpovedi na moje otazky. Mam v tom troska gulas totiz. Chcem kupit novu konzolu, mam vyhliadnutu jednu za dobru cenu z eshopu. Ohladom fw. Predpokladam, ze v nej bude najnovsi fw. Su nejake problemy s preflashovanim s cfw? Resp. beha na najnovsom cfw vsetko tak ako ma? Iso hry priamo z menu, homebrew aplikacie a hry, hry ps1? Abo ktory fw mi odporucate? Dam si to urobit manikovi, tak nech mu viem povedat verziu fw, aku by som chcel. Dakujem za odpovede.

• 0
Odesláno

abych to upresnil:

na 1.5 se dostanes pres recovery menu pouzijes tohle: http://console-forum.cz/showthread.php?t=5422

Pote si stahnes nejaky ofic.firmware doporucuju max do FW 2.80 kdyby nahodou neprovedli aktualizaci..(stejne ji asi provedou) jestli ti PSP jde udelej si pandora baterku a posli to tam bez baterky pro pozdejsi downgrade..

Zde najdes ofic FW: http://dl.qj.net/Firmwares-PSP-/catid/163

..stahnes prepises na EBOOT.PBP a vlozis do PSP/GAME/UPDATE a spustis v PSP..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu