Nabucanezor Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Zdravím, poraďte prosím čím flastnout pspčko s verzí 5.51 (aby šly hrát ISO hry), koupil jsem to známé a bohužel tam byl již nový software od toho co jsem kupoval minule kde byla 5.03. Stačí třeba jen název flashe nebo link. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 ISO hry nespustíš nijak a snížit FW taky nejde, jdou hrát jen na 5.03. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semsterr23 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 a gen D jde do 5,50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabucanezor Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Tož to je teda pěkne no, a co ten návrat FW na starší verzi, prý je k tomu třeba nějaká special. baterka a soft který ten stávající přepíše třeba z 5.51 na 5.03. Dělá to tu na foru někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonyt Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Jeslti si dobře pamatuju tak na 3004 to přes Pandoru nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Jo pomocí Pandory jde udělat tzv. "Downgrade", ale to jde pouze na Fatu (100x) a Slimu (200x) s flashnutelnýma deskama, na 300x vůbec. Semsterr23: To je ten samej přídad jako u Pandory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabucanezor Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Takže jedině org. hry a počkat si až vyjde nějaký nový flash na novější verze FW, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Jak to vypadá tak žádnýho flashe se nedočkáš, na žádným se nedělá protože není přístup do flash0 jako u starších PSPček tak je to hodně složitý či až nemožný... Jedině pomocí dema Patapon 2 můžeš spuštět HobeBrews... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 nebo tam hod fw 6.20 a HBL,diky nemu budez moct hrat aspon HomeBrew hry,rikalo se ze pres hbl pujdou iso ale neni to mozny,a hbl mam v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Nikdo se ISO hrama na HBL ani nezabívá.Je to zbytečný.K iso se potřebuje přístup do jádra.To HBL neumožnuje.Takže pokud chceš hrát stažený,kup si 2k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabucanezor Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Já nic hrát nebudu z toho už jsem vyrostl, jak jsem uvedl je to pro známou (pro jejího kluka), bohužel kdo to mohl tušit že budou kluci šikmooký od Sony tak aktivní a dají tam nový FW, který flashnout nejde, hold si bude muset poradit sama, já ze sebe nebudu dělat, však víme co,.. Org. nejsou zase tak šíleně drahé a když mu koupí ze 2 na začátek, zbytek může popůčovat s jinýma co mají pspčko, tak si s tím i tak vyhraje, hold nedá se svítit, jak nejde tak to nejde. Jen tak pro zajímavost to HBL znamená příponu souboru hry nebo co to přesně je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 HBL je nejspis naka hovadina co ti umozni spoustet homebrew aplikace :-), tak emulovat VGA by na tom prece jenom mohl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 HBL = Half Byte loader, spouští se omocí exploitu v demu patapon 2. koukni do tutoriálů, tam má myslim kosscz celkem pěknej tutoriál (až na jeho češtinu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 v Software má Koss ten to má jednoduše + HB hry (odkaz mám v podpisu) a v Tutoriálech má U_K ten to má celkem perfektně vysvětlený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KL.Andrew Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Já nic hrát nebudu z toho už jsem vyrostl, jak jsem uvedl je to pro známou (pro jejího kluka), bohužel kdo to mohl tušit že budou kluci šikmooký od Sony tak aktivní a dají tam nový FW, který flashnout nejde lol podle toho co si napsal ses asi ho***o???? to ze sony udela proti flashu neco , tusit mohli asi vsichni krome tebe... ASI SONY necha lidem volne crackovat psp... ps. k cemu ma clovek MOZEK???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.