Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Já nic hrát nebudu z toho už jsem vyrostl, jak jsem uvedl je to pro známou (pro jejího kluka), bohužel kdo to mohl tušit že budou kluci šikmooký od Sony tak aktivní a dají tam nový FW, který flashnout nejde, hold si bude muset poradit sama, já ze sebe nebudu dělat, však víme co,..

Org. nejsou zase tak šíleně drahé a když mu koupí ze 2 na začátek, zbytek může popůčovat s jinýma co mají pspčko, tak si s tím i tak vyhraje, hold nedá se svítit, jak nejde tak to nejde.

Jen tak pro zajímavost to HBL znamená příponu souboru hry nebo co to přesně je?

Odesláno
  Nabucanezor napsal:
Já nic hrát nebudu z toho už jsem vyrostl, jak jsem uvedl je to pro známou (pro jejího kluka), bohužel kdo to mohl tušit že budou kluci šikmooký od Sony tak aktivní a dají tam nový FW, který flashnout nejde

lol podle toho co si napsal ses asi ho***o???? to ze sony udela proti flashu neco , tusit mohli asi vsichni krome tebe... ASI SONY necha lidem volne crackovat psp...

ps. k cemu ma clovek MOZEK????

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu