jagr68 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Čus cfko zdravim vás už jsem tu dlouho nebyl,přesněji řečeno jsem tu nebyl od 28.unora 2010,protože jsem byl pernamentne zabanován,vím proč jsem byl zabanovanej a taky jsem si toho vedom,ted pisu od kamarada,u kterýho jsem si založil tenhle účet abych poprosil všechny moderatory a adminy aby mi dali uban,jsem si vědomej toho čeho jsem se dopustil a chápu moderátory,byla to ode mě hrozná dementina........,těd si už aspon myslím ze se nechovám jak malý děcko,určitě bych se ted nedopustil toho co jsem ted udělal.....,cfko mi dost cyhbí no.... :D.Proto vás žádam o unban a slibuju že už by se nic podbnýho nestalo,to jestli mi dáte unban nebo ne je na vás.kuba741 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 kamarád půjčuje profil jo? to je na ban :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 No unban bych mu nedaval to už snim nebude takova prdel jak minule :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jagr68 Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 čus zavorka :D:D no tak víš co jak jinak sem měl adminy kontaktovat? :D nezbyla mi jiná možnost no :( :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts