Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Disc Unreadable problem


xpe_1

Otázka

Prosim o pomoc. Mam stale vetsi problemy s hlaskou DISC UNREADABLE. Palim na DVD+R DL i DVD-R DL, zkousel jsem Emtec i Verbatim a palim nejmensi rychlosti ( 1x ). Na + pres CloneCD a na - pres mRDL 1.1 . Ze zacatku bez problemu, ale pak u vetsiny po nejake dobe hrani se poprve objevi DISC UNREADABLE a pak to zacne - objevuje se stale vic az je to nehratelne. DVD nejsou nijak moc poskrabane.

Pro priklad:

GTA IV, GTA EfLC a Mafia 2, odsud z fora stazene naprosto bez problemu.

NFS ProStreet a Assassin's Creed 2 (2x vypalene) odsud z fora stazene neustale pada s vyse zminenym problemem.

Dnes jsem stahl NFS Undercover, pred palenim jsem vycistil prazdne DVD+R DL Emtec do cista, vypalil nejmensi rychlosti, po vypaleni opet vycistil a vlozil do Xboxu. Ukaze se logo a hned DISC UNREADABLE. Na 2. pokus odjezdim 3 zavody a zase DISC UNREADABLE. Na 3. pokus logo + nacitani menu a DISC UNREADABLE.

Nevi nekdo jak je toto mozne? DVD vypalovacka je externi a temer nova, podporujici dvouvrstve DVD. Muze se zaprasit laser v mechanice v xboxu nebo neco podobneho, cokoli co muze delat takoveto problemy? Jeste dodam ze toto mi dela od te doby, co mi behem hrani Assassin's Creed 2 vypli elektrinu a AC2 to zacalo delat. Diky za jakoukoli pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mam pochybnost, ze palil 1x, aj ked to programu zadal. To by palil vyse 80 minut (pri 2,4x je to 40 minut; pri 4x je to 25 minut). Napalovacka si sama nastavi rychlost podla media, ak sa jej zadala najnizsia (1x), ktora v novych napalkach a novych mediach uz nie je hadam ani mozna. To len tak na okraj.

Nenapisal, ze aku ma tu externu napalovacku. Pri flashoch je dobre hravat z HDD, uz pomaly 2 roky sa da na HDD instalovat. Nie je to zla investicia, vyhnes sa problemom s opotrebovanou flashnutou mechanikou, pricom je este aj konzola tichsia a nie su problemy pri niektorych hrach s nacitavanim textur.

Vidim to aj ja na problem s mechanikou v konzole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Sony58: To ze mi vypli behem ukladani je dost pravdepodobne, AC2 uklada kazdou chvili. Jak nahodim cely system? Myslis znovu nahrat dashboard nebo spustit initial setup?

trezzor: paleni trva neco malo pres 45 minut. HDD nemam, ale mam moznost instalovat na flash disk - to ale nejde, protoze mi Xko automaticky napise DISC UNREADABLE i behem instalace :( Vypalovacka je LG-GH22NS50 pripojena pres sata na redukci (redukce = box z externiho hdd) na USB.

Jinak mam problemy stale vetsi, a pada to na nepravidelnych mistech. Mam pocit, ze kazde DVD ktere mi z Xka vyjede je automaticky poskrabane, takove dlouhe skrabance na vsech - pred tim, nez jsem je dal do Xka byly ciste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

já bych to viděl na vypalovačku , je externí , tudiž nachylná na otřesy během vypalování i když by měla mít vyrovnávací pamět i přes to je mechanickej pohyb během vypalování zatěží proto bych se pokusil vypalovačku mít na místě kde budeš mít stoprocentní jistotu že sní nikdo během vypalování nehne , a když to přeženu tak aní nedrkne do stolu ... Zkusil bych vypaklovat budto v jiním kompu idealně stolním , na jiné vypalovačce podle mě to xko nedělá :D

Pokud ti xbox napíše během instalace že je disk nečitelný je scela jasné že je něco špatně a řekl bych že to bude vypalením , stává se mi že hru musím taky pálit dvakrát a to jen proto že při pálení sedím u kompu a třeba si drknu do stolu a je to v píč_ ,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Není to vypalovačkou , ale mechanikou xboxu , jak už napsal trezzor , KeNnY a myslím si to i já .Ta vypalovačka není při tom slimka ,ale klasická . Tomu hýbání s vypalovačkou všichni přikládáte moc velký význam . Já bych to tak neviděl , protože vypaluji na notebooku , hýbu a přemisťuji někdy i celý konferenční stolek během vypalování a ještě ani jedno DVD jsem z tohoto důvodu neměl vadné !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

taky mi to dela u nekterych her ale ja to proste vyresim tak ze to nainstaluju na hdd treba i na po pate ...mezitim mi to treba na 30% napise ze je disk necitelny at ho vycistim a blabla tak to zkousim porad dokola az se to povede a pak mi hra v pohode jede a nebo mi pomaha kdyz do xka dam jinou hru ktera mi v pohode jede chvili ji necham aby se to rozehralo a pak to tam dam a taky mi to vezme ...je to sice zbytecne nudny ale ucel to splni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu