SakrassMasakrass Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jenom by mě zajímalo jestli s tim má někdo zkušenost. Nějaký program do NDS na kešky nebo aspon mapy do NDS?:))) díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtee Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Mapy do NDS nějaký jsou, projdi si tu homebrew aplikace (snad něco, co tahá mapy z Googlu, existuje). O offline mapách nevím. Jako větší problém bych viděl, že tím pádem je to závislé na dostupné wifině, což, přiznejme si, by mohl být u kešek problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 sakrass: NDS si fakt s geocachingem nerozumí... tohle nebude nikdy pracovat. Najdi si na geo jiný přístroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiwaf Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jako větší problém bych viděl, že tím pádem je to závislé na dostupné wifině, což, přiznejme si, by mohl být u kešek problém. Copak závislé na dostupné wifině, ale spíš závislé na nedostupném GPS, nějak si to hledání kešek bez něj neumim představit, nebo mi něco uniká? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtee Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Tak (a teď už fakt čistě teoreticky) třeba by sis mohl nahrát do mapové aplikace ty souřadnice a dohledávat to podle mapy a obešel by ses bez GPS přijímače (a jsou lidi, co to tak řeší). Ale ve chvíli, kdy GPS má každej druhej chytřejší mobil je to kapku zbytečný, o tom žádná. Neuniká ti nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Copak závislé na dostupné wifině, ale spíš závislé na nedostupném GPS, nějak si to hledání kešek bez něj neumim představit, nebo mi něco uniká? :-) Já třeba vůbec nemám na lov kešek nikdy GPS(protože taky nemám GPS). Ale nějak mi to ani nevadí. Teda jako taky asi nemužu nikdy jet na multiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SakrassMasakrass
Jenom by mě zajímalo jestli s tim má někdo zkušenost. Nějaký program do NDS na kešky nebo aspon mapy do NDS?:))) díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.