Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s Acekard-i

Otázka

Odesláno

Zdravím,

chtěl bych poprosit o radu s mým problémem. Mám DS-lite a kartu Acekard-i, paměťovku Kingston 2GB. Systém funguje až na jednu dost podstatnou věc a to, že nic neukládá. Při změně skinu, jazyka, atd. se vše tváří jako že OK, ale po restartu je vše stejné. Dělám někde chybu já a nebo je chyba někde v Acekard-i. Systém mám nakopírován na kartě přesně podle návodu.

Děkuji za případnou pomoc či radu. David

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Presne tak, jsou pametove karty, ktere v kombinaci s AKAIO 1.8 maji problemy s ukladanim dat do globalsettings.ini a po kazdem softresetu se vrati defaultni nastaveni. Doporucuji stejne jako t3n nechat to zatim byt, vypnout softreset (zamezi se tim jeho pouzivani) a proste fungovat na vypinaci tlacitko.

Akaio 1.8.2 tenhle problem resi - tedy melo resit. Vcera vyslo, vcera ho stahli, brickovalo to karty a u stastnejsich lidi to neslo menit nastaveni...

Takze cekat.

A problem neni v MSD ale v systemu AKAIO!!! Nezapominejme, ze je stale ve vyvoji. (do fw 1.7.1 slo vse ok, od doby, co pridali antiantipiracy vse se pomalu zacalo projevovat)

• 0
Odesláno

ja se spatne vyjadril... dela to samozrejme AKAIO, ale projevuje se to jen u nekterych mSD ;]

me ten soft reset nesel uz na 1.8.0, uz tenkrat sem o tom prochazel nejaky thready na gbatemp, ale nebylo to tolik rozsireny jako u 1.8.1

navic mi nejdou spustit nektery hry, ktery ostatnim na uplne stejnym systemu/DSi/fw bezi... viz. treba Ni no Kuni thread tady na foru. a stejnej problem sem mel v minulosti i se Super Scribblenauts (potom to jeste fixnuli) kdy 90% uzivatelu vsude psalo ze to slape bez problemu a me se to stejne vzdycky seklo na bily obrazovce -_-

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu