lopek Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ahoj, chtel sem se zeptat jestli na PSP existuji i jine "hororovky" nez Silent Hill popr. Manhunt :) a kdyztak jake :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 hele existuje Obscure: Aftermatch ... a vřele doporučuju... fakt good, tady máš odkaz aby jsi se mohl mrknout http://www.youtube.com/watch?v=hNuSYj3yOLQ snad se ti bude líbit, mě to přišlo lepší a hratelnější než Silent Hill ... kdyby jsi chtěl, pošli mi PM a já ti to upnu na czshare... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 V určitým smyslu máš na PSP hafec hororových her, jako např. Hello Kitty, Naruto, Patapon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 vole co maš proti pataponu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Co tobě je do toho vole?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Na psp-hacks.com nedávno skončila soutěž o nejlepší hororovou homebrew hru... Pokud Ti bude stačit homebrew, pokračuj sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 patapon že patří mezi horory hehehe to mi teda moc nepřišlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 stim "hororem" ohledne pataponu to myslel tak, ze je to pro nej takova kravina az je to strasne (nemylim se ? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jsem s Margot co máš proti pataponu je to supr hra amoc mi bavila a ještě baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucma_CZ Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 asi to je pro nej moc tezke tak je to kravina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Zkus si stáhnout Hysteria project... Tady je gameplay: ... :D Hra je dobře vymyšlená.. :D Sice ti to zabere tak 15 minut hraní, ale stojí to za to... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 no...hororovky na PSP nic moc :D ja vcera stahl MGS: PW a nemuzu si to vynachvalit :D lepsi nez nejaka hororovka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 asi to je pro nej moc tezke tak je to kravina :D Ne, hry o hovně jsou kraviny... ale říkej to někomu kdo je ještě bez občanky... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblivionrpg Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 No ty si nějakej moc dospělej =´D Nevím proč to ign.com vyhlásilo nejlepší hrou na psp... asi jsou tam bez občanky všichni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 No co, je to můj názor a jsem rád že ho nemám sám (viz. Thanks). :) Hrajte si co chcete, každýho věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Tady maj teda lidi smysl pro humor... Ještě je jedna dobrá HB hororovka - Skull Grog :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Shadowman z PSX. Doporučuji! http://www.youtube.com/watch?v=bSXwj4gX8pw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Mně líbil Silent Hill: Shattered memories... Parádní příběh, atmosféra,... všechno! Doporučuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazikus Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Ja si stahl předelanou hru z PSX na PSP ALONE IN THE DARK 4 a taky super,sice starší ale bomba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.