Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Fallout 3 Zamrzá

PEchi

Otázka

Zdravim all.....

mam dotaz ohledně Fallout 3, po chvilce hraní mi zmrzne s celym PS3, hraje jen hudba....zezačátku sem si myslel že to je PStrojkou ale na druhym PSku který mam dělá to samý. NAšel sem na ůrzných forech že to dělá hodně lidme všechny topicy ale založeny roku2008 a řiká se že patch to opravil, já sme tu hru hrával 5-6 hodin a nic šlapalo, ted už sem ale level 24 spousta itemů všeho lokace otevřený questy pending a hra prostě nekompromisně mrzne.....stává se to někomu zvás taky ? dá se to řešit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak to je hodně hnusný...člověk si to koupí a vono to vlastně nejde hrát.....Prototype kup si záklandí verzi hry.....jakmile nepoužiješ datadisk a nepřeesáhneš level 20 tak se ti to nestane stihl sem si cosi zjistit.....no dík za odpoved Tekku....kdybych měl tu možnost tak zorganizuju před sídlem bethsedy skupinu co nejvíc lidí možný s cedulema Fix Fallout 3 :-D .... zní to lamersky ale udělal bych jim to.... poslední dobou mam na PS3 vážně minimum času protože práce atd atd ted si člověk chce zahrát a vono to nejde xD

Odkaz ke komentáři

• 0
tak to je hodně hnusný...člověk si to koupí a vono to vlastně nejde hrát.....Prototype kup si záklandí verzi hry.....jakmile nepoužiješ datadisk a nepřeesáhneš level 20 tak se ti to nestane stihl sem si cosi zjistit.....no dík za odpoved Tekku....kdybych měl tu možnost tak zorganizuju před sídlem bethsedy skupinu co nejvíc lidí možný s cedulema Fix Fallout 3 :-D .... zní to lamersky ale udělal bych jim to.... poslední dobou mam na PS3 vážně minimum času protože práce atd atd ted si člověk chce zahrát a vono to nejde xD

Věř mi, mám GOTY vezi na PC a šlape jako hodinky :) Sice jsem ji zase půl roku nehrál, ale šlapala :)

Na PS3 existují zajímavější tituly, u kterých strávíš desítky hodin :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Věř mi, mám GOTY vezi na PC a šlape jako hodinky :) Sice jsem ji zase půl roku nehrál, ale šlapala :)

Na PS3 existují zajímavější tituly, u kterých strávíš desítky hodin :)

tak to bezpochyby ale já na PS prostě neahraju, nemam ani žádnou bombu i když Crysise sem hrál a fallouta utáhnu jak nic bych řekl.....mam PC ale na všechno jiný než na hraní xD ..... to je hnus že to takhle pustí ven a nechaj to prodávat

Odkaz ke komentáři

• 0

Aspoň jsi poznal, co jsou maníci z Bethesdy zač :) Oblivion a F3 se nesou ve stejném duchu.

Neboj, já taky přesedlal z PC, i když pár věcí si teda rád zahraju dál, na ps3, takže x titulů ti můžu doporučit. Rozhodně se tedy nudit nebudeš :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak hraješ U2, což byla jedna z nich, teď to dohrávám na platinu, takže na nejtěžší obtížnost to dohrát :) MP je takový nezvyk, záleží jak ti to padne do ruky :)

Dantes Inferno, Dead Space, Borderlands, AC2. Asi to nejlepší, co mi zatím prošlo rukou a dohrál na Platinu :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Pechi určitě, Dead Space jako poslední dvě trofeje, co mi zbývaly, dohrát hru na nejtěžší obtížnost, což je Impossible, a druhá trofej, dohraj hru jen se základní zbraní, což je řezačka :))) Já to spojil dohromady. To bylo peklo.... O to víc mě ta platinka pak hřeje :)

Odkaz ke komentáři

• 0

otravnej refresh: nikdo nemátě žádný rady teda ? třeba vypnout radio nebo něco v options potunit aby to bylo mírnější ? taky mě napadlo jestli bug nevzniká v save souboru tak jak je to ted se to nedá hrát a já si chtěl jít pro platinu sem z toho nanervy xD

Odkaz ke komentáři

• 0

zamrza na stejnym miste?nebo po cca stejne dobe?co vymazat data a nainstalovat znova?(pokud to jde)tohle mi delalo JUST CAUSE 2 na PC....seklo se vzdy na stejnem miste...reinstalace pomohla...i kdyz na PC no....ale jak tu psali...OBLIVION a FALLOUT 3 je to same...a Oblivion byla jedna z nejvic buglejch her...:D

Odkaz ke komentáři

• 0

reinstalace dat nic neudělá a zamrzá různě, po různý době a v různých místech....absolutně žádná pravidelnost...dokud sem neměl goty a nepřesáhl level 20 nestalo se mi to jedinkrát, pak sem začal hrát goty, Mothership Zeta, to sem dohrál a zamrzlo to jendou dvakrát max a běželo to neplynule......a po ukončení mothership se mi to stalo párkát normálně venku...naposledy když sem hrál sem zabil posledního behemota kousek odešel do tý továrny co tam je a v ní prostě bez interakce to zmrzlo, šel sme poschodech....jak řikam..žádná pravidelnost ani v čase ani v místě ani činnosti dělalo mi to na 60GB verzi po opravenym YLODu i na 80GB verzi která je bez infarktu.....

Odkaz ke komentáři

• 0

psal sem na podporu co mi neodpověděli xD

Hello,

1. Problems may arise if you have been playing the game for an extended period of time. Let the system cool down, then try running the game.

2. Please make sure that you have the most recent update for your PS3 console.

3. Remove the game data from the Playstation 3 Hard Drive. Files in the Game Data Utility folder, are saved settings for a game (i.e., controller preferences, brightness settings, etc.). These steps will NOT delete your save games. To remove a game data file from the PLAYSTATION 3:

a. In the XMB home menu, go to (Game) > [Game Data Utility].

Important: Make sure you select [Game Data Utility]. Do NOT select [saved Data Utility], as this will delete all of your saved games files.

b. Highlight the game data utility file (i.e., name of a particular game you have been playing) you wish to delete.

c. Press the button and select [Delete].

d. Highlight "Yes" and press the button to confirm the deletion.

e. A message indicating the file is being deleted will appear.

f. A "Delete completed." message will appear once the file has been successfully deleted.

4. Try running it from another console. If the game works properly on another system, you may want to contact Sony to find out more about getting your PlayStation 3 serviced. If the game fails to run on multiple consoles, contact our Technical Support representatives for further assistance.

no já myslel že lehnu xD ... takový banality, každopádně ta odpoved nic neřeší na více konsolích to je zkoušený...a všechny ty body sou ozkoušený xD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu