Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Tezka maturita


seetal

Otázka

Zdar chlapi, nejsem novacek tady na foru. Ale ted me docvakla jedna myslenka budu moci hrat i za 3 roky? Mam jaspera, ktery se uz nevyrabi jen doprodava a nahradil jej slimak, ktery jak znamo nejde flasnout (a predpokladam ani nepujde). A muj problem je ten: nedej boze, ze mi umre a na trhu uz nebude jasper?! Co si pocit?

1. Koupit jeste jednoho JASPERA a schovat do skrine pro pripad defektu

2. Pockat az fakt nekdo rozlouskne SLIMAKA v coz neverim protoze vyrobce nechce prichazet o zisky z prodeje her (xko 7000,-/hry á 80 000,-)

3. Pockat az vyjde ,,xbox 720´´ v coz taky neverim, protoze vyrobci sami o nich mluvi jako o nextgenech (ps3, x360) a v pripade, ze vyjde tak se budou hry uz jen stahovat do prislusne konzole a prenositelnost dat bude o to horsi.

A pak, ze to neni maturita co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Prolomení mechaniky, která se montuje do Valhally je jen otázka času. Už vědi jak na to http://console-forum.net/tema/95471-xbox-360-s/page14.

Každopádně Valhalla je nejspíš poslední revize, pak má vyjít uplně nový Xbox. Pokud tady byl Jasper dva roky, Valhalla by měla být minimálně dva, vzhledem k novinkám spíš tři možná i více let.

// http://team-xecuter.com/new-xbox-360-250gb-hacked/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
to video je fake, hra se neda spustit ze druheho obrazku (odskouseno) a ta telka taky vypada jako by nekdo prehodil kabely.

Hra se spustí sama, když se tam vloží DVDčko, a můžeš být při tom klidně i na třetím obrázku :D V nastavené je "auto-play" a ten je defaultně aktivován.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu