Xilias Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ted už se nahodou asi nikde nedá sehnat demo GT5 prologue co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ne, bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 možná kdyby ti ho někdo dal stáhnout ze svého účtu, tak jsem ho získal já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Tak demo GT5P bylo (možná je) snad jen na JPN store. Na EU bylo pouze GT HD Concept a GT Academy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 možná kdyby ti ho někdo dal stáhnout ze svého účtu, tak jsem ho získal já a to se dela jak z toho uctu ? a hodil by mi to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 to by si musel najít někoho, kdo si ho stáhl ze storu, musel by ti dát uživatelské jméno a heslo. No a ty by sis ho stáhnul z jeho download listu. Jestli ti ho ale někdo nabídne, je asi malá šance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 A je tu nekdo kdo by mi to nabidl sem seriozni a rozhodne bych to nejak nezneuzil fakt mi jde jenom o to demo.. a okamzite bych profil pouzity ke stahnuti dema smazal.. tak prosim nekoho kdo by mi tyhle informace poskytl .. fakt moc bych to potreboval mam doma volant od logitechu GT a chtel bych to na nem odzkouset nez vyjde oficialne GT5 .. jestli do toho mam jit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.