lomax Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Mám ps3 propojenou kabelem(wifi je pomala na kopirování)...dá se vypnout přístup na net tak, abych byl připojenej k síti přes router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Mohl by jsi to trochu rozebrat, vůbec nevím o čem točíš:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 jasně... chci bejt na ps3 pripojenej k lan sití. nechci, aby se ještě pripojovala na net...proste bejt online v lan siti a zaroveň offline na netu...chapeš?...v nastaveni site je polozka pro internet connection -> enable nebo disable...když dam enable, tak jse sice v lan siti, ale zaroveň i na netu...kdyždám disable, tak jsem v prd*li;o))) není tam ani lan ani net...už chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Tak nastav manuálně IP adresu dle rozsahu vnitřní sítě a nevyplňuj výchozí bránu gateway. Pak si bude PS3 povídat s PC ale nebude moct na net. Pokud to nepůjde takto nastavit, budeš muset upravit pravidla firewalu na routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 no jo, ale kdyz nevyplnimbránu, tak se přeci nepřipojí k routeru a pak si nepokeca ani s pc, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 A proč by se potřeboval spojit s routerem, potřebuješ jen aby byly oba ve stejné síti se stejnou maskou podsítě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 ok, tak ja to pak jeste zkusim, ted koukam na futuramu ;o)))...zatim dik ,pak dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 ja nevim, tak vyndej kabel z WANu na routeru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 On si ale nechce utrhnout celou vnitrni sit od netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Tak jsem to zkkoušel nastavit manualně, ale nejde to...musí se tam nastavit adresa routeru a tím pádem jsem už na netu... Tam prostě nefunguje ta položka Internet connection...páč tam píšou, že pokud chci zakázat přístup na internet, tak tam mám dát disable....jenže to mě odpojí aj od domácí sítě @Luckass: no to je rada, to mě vůbec nenapadlo:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: ještě, že mám adslko, takže tam wan kabel neodpojím:) on by to asik problem nebyl byt online, ale vzhledem k JB se mi do toho nechce 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Napdá mě ještě jedna možnost, místo IP routeru nastav IP PC ke kterému se chces pripojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Mě napadá, spoj si to s pc, a zkus v pc nějak zakázat přístup na net pro PS3, ale povolené sdílení, to by nešlo? Pokud ti jde jen o JB, tak pokud nebudeš přihlášenej na PSN, nemělo by se ti nic stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Otestováno: na PS3 nastav staticky nějakou IP, jako výchozí bránu nastav IP PC a jako primary DNS server IP PC. PS3 media server přes to frčí, pokud ti nepůjde zapni v síťových prostředcích (nastavení LAN karty) funkci UpNp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lomax
Mám ps3 propojenou kabelem(wifi je pomala na kopirování)...dá se vypnout přístup na net tak, abych byl připojenej k síti přes router?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.