venda3 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 čau mám 2 dotazy. jelikož hodně používám sluchátka, tak si chci koupit nový z obchodu http://gamehouse.cz/playstation-3/wireless-headset-7717.php tak se chci zeptat, jestli to funguje s každám bluetooth (např. telefon, pc nebo ipad) a druhý dotaz, vím že ps3 má bluray mechaniku, ale napadlo měm, jestli by nešlo přehrávat i normální dvd filmy díky za odpověď P.S.: nevím jak se dává link do code, tak sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Bluray mechanika je zpětně kompatibilní s formáty DVD i CD, takže na ní přehraješ nejenom filmy na DVD, ale také z HDD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 A ten wireless headset asi nemas zkusenosti, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Funguje jakejkoliv BT headset... někde se řešilo, jestli se nebijou signály headsetu a controlleru, ale myslím, že to jen tak někdo plácnul. Jinak s nim spáruješ jakýkoliv sluchátka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Mám doma origo Sony, Stereo BT BH-503 od Nokie, a pak jeden starý (BTG 1.2) od Nokie, a všechno funguje. A BD mechanika ti přehraje v podstatě vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Co se týče oficiálního headsetu, měl by fungovat i s jinými zařízeními (PSP, PC, telefony) s BT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Tak originální je samozřejmá volba pro hraní a voice chat. HQ režim, indikace na obrazovce a možnost používat ho při nabíjení. Ale on zřejmě mluví o klasických sluchátkách přes BT nebo velkém BT headsetu... i to by mělo jít bez problémů, ale při hraní se tam může míchat nepříjemně zvuk hry a přátel (u velkého headsetu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Ok diky, jen jsem se chtel ujistit ze ty sluchatka, co jsem poslal odkaz, funguji s kazdym bt zarizenim abych nevyhodil 1400 jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 No vida, jedinou věc, cos chtěl jsem neřekl... ano, originální headset je klasickej headset a funguje s jakymkoliv BT zařízenim, který podporuje sluchátka (mobily samozřejmě apod.). Dokonce i PS3 ho může chápat jako klasickej headset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Co se týče oficiálního headsetu, měl by fungovat i s jinými zařízeními (PSP, PC, telefony) s BT... Potvrzuji, funguje s Nokia 5800 a N97, na N900 sem to nezkoušel, ale funkční je skoro se vším a perfektně. Jen se moc nehodí na nošení po městě, moc nedrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Mně drží dobře... jde o to, jestli máš ten špunt strčenej úplně v uchu -> tím drží primárně dost. Ovšem po pár hodinách hraní mě začalo ucho dost bolet... pak je třeba ho dát do ucha jen šikmo, címž ho primárně drží ta věc, která se dává za ucho. Tehdy moc nedrží... Ale je to asi podle toho, kdo má jaké ucho. Je sice velkej, ale ne těžkej. Mně vyhovuje a mam ho fakt rád... jen ta melodie při zapnutí/vypnutí je na blázinec časem. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 díky za rady, už mám objednáno, tak uvidím, jaký to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
venda3
čau mám 2 dotazy. jelikož hodně používám sluchátka, tak si chci koupit nový z obchodu http://gamehouse.cz/playstation-3/wireless-headset-7717.php tak se chci zeptat, jestli to funguje s každám bluetooth (např. telefon, pc nebo ipad)
a druhý dotaz, vím že ps3 má bluray mechaniku, ale napadlo měm, jestli by nešlo přehrávat i normální dvd filmy
díky za odpověď
P.S.: nevím jak se dává link do code, tak sry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts