Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

2 dotazy ohledně ps3


venda3

Otázka

čau mám 2 dotazy. jelikož hodně používám sluchátka, tak si chci koupit nový z obchodu http://gamehouse.cz/playstation-3/wireless-headset-7717.php tak se chci zeptat, jestli to funguje s každám bluetooth (např. telefon, pc nebo ipad)

a druhý dotaz, vím že ps3 má bluray mechaniku, ale napadlo měm, jestli by nešlo přehrávat i normální dvd filmy

díky za odpověď

P.S.: nevím jak se dává link do code, tak sry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak originální je samozřejmá volba pro hraní a voice chat. HQ režim, indikace na obrazovce a možnost používat ho při nabíjení. Ale on zřejmě mluví o klasických sluchátkách přes BT nebo velkém BT headsetu... i to by mělo jít bez problémů, ale při hraní se tam může míchat nepříjemně zvuk hry a přátel (u velkého headsetu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Co se týče oficiálního headsetu, měl by fungovat i s jinými zařízeními (PSP, PC, telefony) s BT...

Potvrzuji, funguje s Nokia 5800 a N97, na N900 sem to nezkoušel, ale funkční je skoro se vším a perfektně. Jen se moc nehodí na nošení po městě, moc nedrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mně drží dobře... jde o to, jestli máš ten špunt strčenej úplně v uchu -> tím drží primárně dost. Ovšem po pár hodinách hraní mě začalo ucho dost bolet... pak je třeba ho dát do ucha jen šikmo, címž ho primárně drží ta věc, která se dává za ucho. Tehdy moc nedrží... Ale je to asi podle toho, kdo má jaké ucho. Je sice velkej, ale ne těžkej. Mně vyhovuje a mam ho fakt rád... jen ta melodie při zapnutí/vypnutí je na blázinec časem. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu