mata Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 Jednou sem tady jak si všichni dávají do psp ty windows 95 tak tam právě někdo měl mac nemáte to náhodou někdo
0 Sir Jarousek Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 ja sem tam toho maca mel, ale nic moc s tim nejde delat, funguje na tom jen hodne starej OS
0 mata Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 a nemas to nebo nevis kde to stahnout ? dikes
0 Sir Jarousek Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 zkus pspiso.com :-), ja uz to doma nemuzu najit
0 mata Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 Tyjo ja tam nemuzu nic nejit nebo nevim jak a co mam napsat nemohl by ses mi tam pls podivat ?
0 metuj Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 Tyjo ja tam nemuzu nic nejit nebo nevim jak a co mam napsat nemohl by ses mi tam pls podivat ? Neni to nahodou toto? Tady je info k aplikaci.
0 mata Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 ok diki....... EDIT: kdyz to dam do psp tak se normalne objevi ikonka ale kdyz to chcu zapnout tak to napise '' the game cannot be started.the data is corrupted''
0 metuj Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 ok diki.......EDIT: kdyz to dam do psp tak se normalne objevi ikonka ale kdyz to chcu zapnout tak to napise '' the game cannot be started.the data is corrupted'' Ja to teda videl spusteny jen na 1.50 fw. Davas do tohoto adresare? Nicmene neporadim - sam jsem to nezkousel:-(
Otázka
mata
Jednou sem tady jak si všichni dávají do psp ty windows 95 tak tam právě někdo měl mac nemáte to náhodou někdo
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts