silver Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 mám velikánskou prosbu o pomoc - chci pořídit příteli PS3 320GB, ale zde jsem se dočetla o problému s fw 3,41. proto prosím o radu kde tento údaj vyčtu a jaký tip přesně mám tedy pořídit?moc moc děkuji za odpověď a velikáskou pomoc Mozná myslis JB... nebo ejstli je nejakej BUG v tom FW tak to nevim...ale JB ti umozni hrat stazene hry...Mě je jedno jakej budu mít FW ... budu rhat origosky...Casem podle me SONY stejnak udela obranu neco jako ma XBOX360... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bagrosovi Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 já se moc omlouvám, vůbec nevím o čem mluvím a oco se jedná. Pročetla jsem všechny příspěvky k PS3 a vůbec nevím o čem se tu mluví:-))) přítel, je ale blázen do her tak mu chci PS3 koupit a on tomu bude jistě rozumět, ale aby to bylo překvapení tak se ho samozřejmě nemůžu vůbec na nic ptát. proto prosím o radu co přesně mám koupit za typ + jaké příslušenství, aby mohl ihned hrát na PC a příp i stáhnuté hry? děkuji za všechny rady a typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Mozná myslis JB... nebo ejstli je nejakej BUG v tom FW tak to nevim...ale JB ti umozni hrat stazene hry...Mě je jedno jakej budu mít FW ... budu rhat origosky...Casem podle me SONY stejnak udela obranu neco jako ma XBOX360... Časem udělá tak maximálně PS4. já se moc omlouvám... Prostě mu kup nějaký 320GB bundle v normálním obchodě. Sehnat dneska levné originálky je to nejmenší. http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=playstation+3+320gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bagrosovi Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Časem udělá tak maximálně PS4.Prostě mu kup nějaký 320GB bundle v normálním obchodě. Sehnat dneska levné originálky je to nejmenší. http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=playstation+3+320gb moc moc děkuji za odpověď, tak tento typ mám přesně na mysli. A je u něj tedy problém se stahovanými hrami? jen chci, aby měl více možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 moc moc děkuji za odpověď, tak tento typ mám přesně na mysli. A je u něj tedy problém se stahovanými hrami? jen chci, aby měl více možností Od toho je opět jiný topic, jak se stahovanými hrami, ale já tu větu "originály sežene levně" nepsal jen tak ... IMHO JB se vůbec nevyplatí, ale to je na každém z nás... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Kup pár originálek treba z aukra a opetovne je po dohrani prodej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 moc moc děkuji za odpověď, tak tento typ mám přesně na mysli. A je u něj tedy problém se stahovanými hrami? jen chci, aby měl více možností Jinak ten JB něco stojí....(cca 1000??) Už ted jsou hry ktere ten JB nepodporuji ale ten team dela na dalsim JB ... Sony bude azchvilku jako X360 kde se ti zkontroluje HDD/live a pak ti ho muzou zablokocvat...Zachvilku to bude i U sony...Jinak praví hráči si hry budou kupovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Hele kdyz si udelam treba :silver - tata a silver - mam (tak kde u jakyho rodice sem...) takhlenc si udelam dva ucty...tam si nastavim u kazdyho jinej net a treba kdyz ma tata HD televiti a mi normal CRT tak se da taky nastavit zvlast u taty hdmi a u mamy av nebo to se da nastavit ejnom jedno?? díky ----A kdyz si treba udelam prestige v Cod black ops tak mi zustanou challenge?protoze delat treba 75000 bodu v SaD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Upppppppppppppppppppppppp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 To s tim výstupem obrazu by mělo jít 100%, ale jak je to s těma challenges...jestli je to na trofeje a zároveň se posílaj data na online server, tak by měly zůstat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Hele u 320 gb verze je na krabici 3D kompaktibilni ... ale na 120 gb verze ne...je tedy taky enbo neni kompaktibilni i ve 120 gb verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 je kompatibilni. 320gb verze ps3 akorat obsahuje novejsi FW ktery to uz "podporuje" na 120gb ps3 si ten FW update musis stahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Hele jak si stahnu treba film do ps3 když mam ps3 od pc asi 15 metru ? :DPomoci USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 flashka, ethernetovej kabel, wifi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Hele kolik budu mit carek/jaky budu mit pripojeni kdyz mam u Taty net asi 2-4 mb?Hele kdyz to pripojim prez cabel jak pak anstavim NAT type?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 pokud nemas O2, tak by jsi mel byt mezi 3 - 4 carkami,pokud je max u te hry 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Připojení bys měl mít dobrý a všechno - pokud vim - se nastavuje automaticky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 No ten NAT nevim jak u wired connection ale u Wifiny si musis nastavit modem ;) tak u Taty mam asi 2-4 a u mamy mam 18 mb... takze pohoda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Ahoj. Když se tu řeší ty dotazy tak se teda zeptám.. Je nějaký HW rozdíl (myslím výkonostně) mezi PS3 FAT a PS3 SLIM. Že by třeba nějaká hra měla víc fps na SLIMce než na tlusťochovi.. O snížení spotřeby vím, ale toto jsem se nikde nedočetl. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Já u wifi mám modem nastavenej "jak mi došel" ;) a...ty rozdíly by tam bejt podle mě neměly, nejsem si vědomej nějaký změny výkonu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 ten NAT type o je na to ybs mohl zakaladt servery atd ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Ahoj. Když se tu řeší ty dotazy tak se teda zeptám.. Je nějaký HW rozdíl (myslím výkonostně) mezi PS3 FAT a PS3 SLIM. Že by třeba nějaká hra měla víc fps na SLIMce než na tlusťochovi.. O snížení spotřeby vím, ale toto jsem se nikde nedočetl. Díky za odpovědi. Co já vím tak je rychlejsi na slimu nacitani her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.