2k8 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Jelikož jsem strašně moc nadrženej na tu hru, i díky tomu, že hl.postava (Gabriel) se jmenuje stejně jako já.:wohow: Tak si ji chci stáhnout. Problém je v tom, že jak to vypálit? Hra je na 2 DVD a co stím. Poraďte pls. S láskou Gabriel/2k8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 No víš vypalovat umím docela dobře :D mám asi 65 her, ale nevím jestli mám vypálit obě dvka, nebo jenom to první, že by to mohle být něco podobnýho jako u Forzy, že to 2 dvd boly jen bonus tratě a tak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Tak vypal první auvidíš ne.. případně k tomu pak vypálíš i druhý.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 No víš vypalovat umím docela dobře :D mám asi 65 her, ale nevím jestli mám vypálit obě dvka, nebo jenom to první, že by to mohle být něco podobnýho jako u Forzy, že to 2 dvd boly jen bonus tratě a tak .... Hru jsem nehrál ,ale pochybuju ,že by to bylo jako u Forzy (ale možná se pletu) ,spíš tu bude jako u Final Fantasy XIII tam byly 3 DVD a během hry tě to vyzvalo k přehození DVDčka . Takže si vypal obě DVD a během toho jak budeš postupovat by tě to mělo vyzvat k vložení DVD 2 :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Je pravda, že to bude asi jako ta Final Fantasy XIII, protože hra má víc jak 20h. doby hraní na easy, takže to určo zabírá víc a vývojáři nedokázali kompresi tak hlubokou, že by se to vešlo na jedno DL. (Když tak uvažuju, tak lidi co mají PS3 a koupěj orig. tak to maj na Blu-Rayku a bez problému tam maj tak 16gb volnýho místa :D. Samozřejmě ty volný sektory se nedají použít, ale co) Jinak díky za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Teď se zeptám já o čem to je ta hra ? Uvažuju,že bych to sosnul :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Tvým posláním je zničit pána temnoty a pomstít smrt své milé, zabíjíš různé příšery, veliké bosse, něco na styl GOW, co se týče soubojů, ale prostředí podobné z Pána prstenů. Skvělá grafika, hudba, veliká znovuhratelnost:) http://www.metacritic.com/game/playstation-3/castlevania-lords-of-shadow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Pokud znáš GoD OF WaR tak tohle je podobný... Abych řek popravdě tak 1.Castelvania vyšla roku 2002 a GOD 2005, takže to znamená, že GOD okopčilo vše od Castelvanie... Pokud umíš dobře anglicky tak se mrkni sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Máš to tam popsané ne DVD 1 a DVD 2 opě vypálíš jako samostatnou hru a pak až budeš instalovat Xbox tě vyzve at vložíš 2dvd jak jednoduché stačí používat hlavu přeci ... A nebo je jedno DVD instalační a druhé herní v tom případě tě již názvy musí nakopnout co kam příjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Pokud znáš GoD OF WaR tak tohle je podobný... Abych řek popravdě tak 1.Castelvania vyšla roku 2002 a GOD 2005, takže to znamená, že GOD okopčilo vše od Castelvanie... Pokud umíš dobře anglicky tak se mrkni sem 2002? Tak to jsi ujel jen o šestnáct let. První díly vyšel 26. září 1986. A i s tím kopírováním bych byl dost opatrný, asi tam bude inspirace (to je nakonec v branži docela normální), ale težko GoW okopíroval vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crow1468623434 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tak s tím vypalovánim je to jasný jako facka, ale jak se vám podařilo hru ověřit přes abgx. Já tam mám asi 10 žlutých řádků že xex a stealth nelze ověřit v online databázi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Rls marvel to ověří bez problémů Jsi online? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crow1468623434 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tak už se podařilo. Jinak stejný problém mám u Enslave a FIFA 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
2k8
Jelikož jsem strašně moc nadrženej na tu hru, i díky tomu, že hl.postava (Gabriel) se jmenuje stejně jako já.:wohow: Tak si ji chci stáhnout. Problém je v tom, že jak to vypálit? Hra je na 2 DVD a co stím. Poraďte pls. S láskou Gabriel/2k8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.