Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 slim 250GB nepřehrává DVD

Otázka

Odesláno

Zdravim,

koupil jsem bazarove PS3 slim 250GB s jednou hrou (GT5 Prologue) a po par dnech jsem zjistil, ze mi PS3 neprehrava DVD. Na monitoru vpravo nahore nejprve najizdi ikonka DVD (toci se) a po chvilce mi monitor hlasi "Zadny signal" a s PS3 nejde nic delat. Musim ji vypnout a zase zapnout, aby se s ni dalo pracovat. Myslel jsem si, ze je nejaky problem s HDCP, mam monitor Samsung 215TW (http://www.svethardware.cz/art_doc-896E51EF60DE0277C12571F00033C027.html). Ale chova se to stejne i na LED TV LG 47SL8500 (http://www.s-elektro.cz/lcd-televize-vetsi/lg-47sl8500/) u meho kamarada. Samsung 215TW i LG 47SL8500 podporuje HDCP! Nechapu, v cem muze byt problem. Pritom vystupy v PS3 "Video Output Settings" nastavuji spravne.

Tento problem se projevuje pouze s digitalnim vystupem pres HDMI kabel. Analogovy signal PS3 do monitoru prehrava. Zrejme by to fungovalo i v te LG TV (nezkousel jsem). Bohuzel nemam moznost vyzkouset BD nebo jinou hru.

Zajimave je, ze hra GT5 Prologue pres HDMI FUNGUJE!

Firmware jsem updatoval na 3.41 (vice nemam zajem:cheesygrin:)

Dokaze mi nekdo z Vas pomoci?

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Original i palene. Oboji se chova stejne, ani jedno nenajede :cry: Ovsem jen pres HDMI. Hodne divny je, ze to jede pres analogovy signal NORMALNE! DVD tim prehraju. Proste zahada, nikde jsem nevygooglil reseni...

S tim laserem, myslis, ze pri reklamaci (pokud by to byl vadny laser) mi to opravi a NEDAJI novejsi firmware? Jestli je to vadnej laser, budu nasr----, ze prodavajici tohle neuvedl a v podstate me podvedl. Je mi to ale divne, ze se u toho choval uplne v pohode a tvrdil, ze PS3 je v naprostem poradku. Nenapadlo me zkouset nejake DVD. Stacilo mi, ze jsem videl bezet hru a ze jsem dostal zarucak (jeste rok a pul). Dalsi otazka take je, jestli se za takovou opravu neco plati a prip. kolik by to bylo. Porad doufam, ze je to budto jen kabelem nebo blbym nastavenim ...

Jeste je treba dodat, ze audio CD to prehrava normalne.

Diky za reakce.

• 0
Odesláno

Tak problem vyresen!

Kdyz vypnu v PS3 1080i, tak se DVD na monitoru spusti. Sice v nejakem nizkem rozliseni, ale jede to. Potom zalezi na filmu, v jakem je formatu atd.

U kamarada to prekvapive jede na FULL, takze 1080i a 1080p bez problemu. Asi to udelal upgrade z fm 3.30, ktery byl na PS3 puvodne, kdyz jsme to zkouseli. Mezi tim jsem to updatnul na 3.41 a zrejme to zpusobilo, ze DVD jede paradne. Nebo tam mel neco blbe nastavenyho (na TV nebo recieveru - zkouseli jsme oboji), zmenil to a nedoslo mu, co tam bylo drive. V kazdem pripade jsme pred chvili ukoncili testovani a resili pouze kvalitu toho ktereho rozliseni.

Takze moje dalsi investice bude do kvalitni TV :)

Diky za Vasi pomoc.

Sense

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu