Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Zdravim, stahnul jsem si FIFU 11 s ceskym polskym a ruskym dabingem od Lukas1412 a kdyz ji spustim tak si zvolim cestinu a hned v dalsim okne se mi cela konzole zatuhne.:cry: V abgx360 mi to zadnou chybu neukazalo. nevite nekdo co s tim??? Citovat
0 Sada23 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Pravděpdobně špatně vypálená.... Citovat
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 mozna...ale delal jsem to podle jednoho navodu odsud a vzdy to fungovalo! Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Zkus vymazat cache, pokud nepomůže, je chyba ve vypálení ... občas to proste nevyjde. Citovat
0 filip2142 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Tak už ti to jde?jinak můžu poradit Citovat
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Zkus vymazat cache' date=' pokud nepomůže, je chyba ve vypálení ... občas to proste nevyjde.[/quote'] Kde?? a jak? Citovat
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Jinak kazdou radu uvitam!!! Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=91151 Citovat
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Ale ja mam pametovku, ne HDD. Presto to mam udelat? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Ano, i v tom případě to promaž. Citovat
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 I tak sem to udelal ale NIC! Nema jeste nekdo napad jak by to slo zprovoznit?? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 V tom případě je to nejspíš špatně vypálený ... na jaký DVD a jakou rychlostí vypaluješ? Doporučuju zkusit jiný PC rychlostí 2,4x (opravdu to tvoje vypalovačka zvládá?) na Verbatim. Ostatní hry fungujou? Citovat
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 V tom případě je to nejspíš špatně vypálený ... na jaký DVD a jakou rychlostí vypaluješ? Doporučuju zkusit jiný PC rychlostí 2' date='4x (opravdu to tvoje vypalovačka zvládá?) na Verbatim. Ostatní hry fungujou?[/quote'] vypaluju rychlosti 2,4x na Verbatimka v DVD Decrypteru a samozrejme ze to moje vypalovacka zvlada! uz sem vypalil asi 10 dvd+dl a vsechny okey!! tak ja to zkusim vypalit jeste jednou... Citovat
0 Exter999 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 Mne se zase asi 2 krat stalo,ze se mi pri hre sekla ale za 2vteriny uz to jelo normalne.Stahnul jsem nejakou En verzi ze sharerapidu.Jeste predtim,nez to tam upnul MAfio.:-) Ted stahnu tu cz verzi,ale myslim ze chyba byla u me v dobe vypalovani se mi spustila udrzba pocitace a vypnul jsem ji az po 5minutach.Takze to vypalovani se mi strasne zpomalilo Zkus vypalit pres ImgBurn 2,4x a nic na PC nedelej do ty doby,nez se to vypali.:-) Citovat
0 Ranking Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 JJ. zkusim....ale zkousel sem to udelat jeste jednou, nic nebylo zapnuty, a stejne ta sama chyba. Tak ja to jeste zkusim v tom ImgBurnu ale jestli to nepude tak uz nwm....:( Citovat
0 Ranking Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 jo vlastne sem mel pustenou jednu mp3 ale z uplne jinyho disku! takze tim by to bejt nemelo a ani to vypalovani se mi nezpomalilo.... A vazne by mohlo pomoct zkusit to vypalit pres IMGBurn a nc pri tom nedelat?? Ja jen ze pres DVD Decrypter jsem palnul uz asi 10 gamesek a vsechny fungovali uplne v pohode! Ja bych si jen nechtel znicit dalsi dvd za 30 kc.... Sem z toho zoufalej...:( Kdyby vas nekoho neco napadlo tak pls reknete! Citovat
0 Exter999 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 Jako ja pres ImgBurn vypaluju a vse ok,akorat ted u ty fify mi jela udrzba.A trosku se to sere.Kazdopadne to zkus.Jinak si stahni Eng verzi.:) Citovat
0 Ranking Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 Nakonec sem se na to vykaslal, mam ENG verzi a je to super!!:D Kazdopadne diky za rady! Citovat
Otázka
Ranking
Zdravim,
stahnul jsem si FIFU 11 s ceskym polskym a ruskym dabingem od Lukas1412 a kdyz ji spustim tak si zvolim cestinu a hned v dalsim okne se mi cela konzole zatuhne.:cry: V abgx360 mi to zadnou chybu neukazalo. nevite nekdo co s tim???
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.