Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Zdravim, stahnul jsem si FIFU 11 s ceskym polskym a ruskym dabingem od Lukas1412 a kdyz ji spustim tak si zvolim cestinu a hned v dalsim okne se mi cela konzole zatuhne.:cry: V abgx360 mi to zadnou chybu neukazalo. nevite nekdo co s tim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Pravděpdobně špatně vypálená.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 mozna...ale delal jsem to podle jednoho navodu odsud a vzdy to fungovalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Zkus vymazat cache, pokud nepomůže, je chyba ve vypálení ... občas to proste nevyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Tak už ti to jde?jinak můžu poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Zkus vymazat cache' date=' pokud nepomůže, je chyba ve vypálení ... občas to proste nevyjde.[/quote'] Kde?? a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Jinak kazdou radu uvitam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=91151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Ale ja mam pametovku, ne HDD. Presto to mam udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Ano, i v tom případě to promaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 I tak sem to udelal ale NIC! Nema jeste nekdo napad jak by to slo zprovoznit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 V tom případě je to nejspíš špatně vypálený ... na jaký DVD a jakou rychlostí vypaluješ? Doporučuju zkusit jiný PC rychlostí 2,4x (opravdu to tvoje vypalovačka zvládá?) na Verbatim. Ostatní hry fungujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 V tom případě je to nejspíš špatně vypálený ... na jaký DVD a jakou rychlostí vypaluješ? Doporučuju zkusit jiný PC rychlostí 2' date='4x (opravdu to tvoje vypalovačka zvládá?) na Verbatim. Ostatní hry fungujou?[/quote'] vypaluju rychlosti 2,4x na Verbatimka v DVD Decrypteru a samozrejme ze to moje vypalovacka zvlada! uz sem vypalil asi 10 dvd+dl a vsechny okey!! tak ja to zkusim vypalit jeste jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Mne se zase asi 2 krat stalo,ze se mi pri hre sekla ale za 2vteriny uz to jelo normalne.Stahnul jsem nejakou En verzi ze sharerapidu.Jeste predtim,nez to tam upnul MAfio.:-) Ted stahnu tu cz verzi,ale myslim ze chyba byla u me v dobe vypalovani se mi spustila udrzba pocitace a vypnul jsem ji az po 5minutach.Takze to vypalovani se mi strasne zpomalilo Zkus vypalit pres ImgBurn 2,4x a nic na PC nedelej do ty doby,nez se to vypali.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 JJ. zkusim....ale zkousel sem to udelat jeste jednou, nic nebylo zapnuty, a stejne ta sama chyba. Tak ja to jeste zkusim v tom ImgBurnu ale jestli to nepude tak uz nwm....:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 jo vlastne sem mel pustenou jednu mp3 ale z uplne jinyho disku! takze tim by to bejt nemelo a ani to vypalovani se mi nezpomalilo.... A vazne by mohlo pomoct zkusit to vypalit pres IMGBurn a nc pri tom nedelat?? Ja jen ze pres DVD Decrypter jsem palnul uz asi 10 gamesek a vsechny fungovali uplne v pohode! Ja bych si jen nechtel znicit dalsi dvd za 30 kc.... Sem z toho zoufalej...:( Kdyby vas nekoho neco napadlo tak pls reknete! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jako ja pres ImgBurn vypaluju a vse ok,akorat ted u ty fify mi jela udrzba.A trosku se to sere.Kazdopadne to zkus.Jinak si stahni Eng verzi.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Okey, ja to zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Nakonec sem se na to vykaslal, mam ENG verzi a je to super!!:D Kazdopadne diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ranking
Zdravim,
stahnul jsem si FIFU 11 s ceskym polskym a ruskym dabingem od Lukas1412 a kdyz ji spustim tak si zvolim cestinu a hned v dalsim okne se mi cela konzole zatuhne.:cry: V abgx360 mi to zadnou chybu neukazalo. nevite nekdo co s tim???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.