Dowid Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Čau,mám dotaz,když dám disk do mechaniky,tak se mi nenačte v PS3 menu!!Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Odešla ti mechanika - novej laser nebo reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jak už se zmínil tekken90 tak to dej opravit,pokud máš ještě záruku,jinak nová stojí něco kolem 1700kč záleží ,kde to kupuješ a taky jakou máš verzi Ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sense Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Muze to byt i jiny problem, viz. tema PS3 Otázky a odpovědi: PS3 slim 250GB nepřehrává DVD Dotaz je podle me ne prilis konkretne formulovan. Zalezi na tom: 1.) co je to za disk, DVD, BD? 2.) Hry jedou? 3.) Podporuje monitor (nebo TV) Full HD rozliseni, tedy 1080p - 1080i? 4.) Jedna se o PS3 FAT nebo slim? 5.) Jaky firmware ma PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dowid Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 BD Disk nejde.A na nem hry jinak dema v poho.TV HD.Fat verze.Nevim ,ale nedavno jsem vylepsoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dowid
Čau,mám dotaz,když dám disk do mechaniky,tak se mi nenačte v PS3 menu!!Díky za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.