whitestorm Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Zdarec ! Nemá někdo zkušenosti s downgradem FW nebo nějaký nápad jak na to ? Zatím je pouze starší věc od Infectuse: Problémem je, že Infectus nenačte PS3ku. Tudíž, má někdo zkušenost s připojením PS3 k PC na přímáka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 downgrade nelze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whitestorm Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 downgrade nelze Jako nešlo hacknout PS3 :-) , nainstalovat Linux nebo spouštět zálohy... Donwgrade lze, spíš je problém jak se k tomu dostat. Když jsem aktualizoval PS3ku, tak jsem koukal, že je tam možnost přesunů kompletních dat z jedné konzole do druhé. Možná by to chtělo emulovat konzoli a při nahrávání přehrát i FW, který tam je. Resp. 3.50 nahradit starším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 No kdyz myslis tak to udelej a pak sem hod navod jak si to udelal myslim ze by to tu uvítalo více lidi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 ale pokud vim kdyz se prenasi data z jedne ps3 do druhe tak se prenesou jen trophy , savy atd a ne fw , nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whitestorm Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 ale pokud vim kdyz se prenasi data z jedne ps3 do druhe tak se prenesou jen trophy , savy atd a ne fw , nebo se pletu? jj, máš pravdu... Ale třeba díky tomu systému kopírování najít cestu a normálně mu to tam natvrdo přepsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 no ja myslim, ze kdyby to takhle šlo jak rikas ze uz by se na to davno prislo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whitestorm Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 no ja myslim, ze kdyby to takhle šlo jak rikas ze uz by se na to davno prislo :-) Dneska jsem zkoušel upgrade přes recovery menu, ale bezúspěšně. Sony si dala podmínku, že jenom 3.5 a vyšší... Těžko říct, ale nějak to určitě půjde. Dřív nebo později. Apropo mají tam napsáno, že pokud chceš nahrát jiný FW, kontaktuj podporu Sony. Takže nějaký způsob by mohl být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jako nešlo hacknout PS3 :-) , nainstalovat Linux nebo spouštět zálohy...Donwgrade lze, spíš je problém jak se k tomu dostat. Když jsem aktualizoval PS3ku, tak jsem koukal, že je tam možnost přesunů kompletních dat z jedné konzole do druhé. Možná by to chtělo emulovat konzoli a při nahrávání přehrát i FW, který tam je. Resp. 3.50 nahradit starším Prozatím ale nejde, takže lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
whitestorm
Zdarec !
Nemá někdo zkušenosti s downgradem FW nebo nějaký nápad jak na to ?
Zatím je pouze starší věc od Infectuse:
Problémem je, že Infectus nenačte PS3ku. Tudíž, má někdo zkušenost s připojením PS3 k PC na přímáka ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts