whitestorm Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 Zdarec ! Nemá někdo zkušenosti s downgradem FW nebo nějaký nápad jak na to ? Zatím je pouze starší věc od Infectuse: Problémem je, že Infectus nenačte PS3ku. Tudíž, má někdo zkušenost s připojením PS3 k PC na přímáka ?
0 whitestorm Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 downgrade nelze Jako nešlo hacknout PS3 :-) , nainstalovat Linux nebo spouštět zálohy... Donwgrade lze, spíš je problém jak se k tomu dostat. Když jsem aktualizoval PS3ku, tak jsem koukal, že je tam možnost přesunů kompletních dat z jedné konzole do druhé. Možná by to chtělo emulovat konzoli a při nahrávání přehrát i FW, který tam je. Resp. 3.50 nahradit starším
0 Steel Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 No kdyz myslis tak to udelej a pak sem hod navod jak si to udelal myslim ze by to tu uvítalo více lidi :)
0 Steel Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 ale pokud vim kdyz se prenasi data z jedne ps3 do druhe tak se prenesou jen trophy , savy atd a ne fw , nebo se pletu?
0 whitestorm Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 ale pokud vim kdyz se prenasi data z jedne ps3 do druhe tak se prenesou jen trophy , savy atd a ne fw , nebo se pletu? jj, máš pravdu... Ale třeba díky tomu systému kopírování najít cestu a normálně mu to tam natvrdo přepsat.
0 Steel Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 no ja myslim, ze kdyby to takhle šlo jak rikas ze uz by se na to davno prislo :-)
0 whitestorm Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 no ja myslim, ze kdyby to takhle šlo jak rikas ze uz by se na to davno prislo :-) Dneska jsem zkoušel upgrade přes recovery menu, ale bezúspěšně. Sony si dala podmínku, že jenom 3.5 a vyšší... Těžko říct, ale nějak to určitě půjde. Dřív nebo později. Apropo mají tam napsáno, že pokud chceš nahrát jiný FW, kontaktuj podporu Sony. Takže nějaký způsob by mohl být.
0 tekken90 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2010 Jako nešlo hacknout PS3 :-) , nainstalovat Linux nebo spouštět zálohy...Donwgrade lze, spíš je problém jak se k tomu dostat. Když jsem aktualizoval PS3ku, tak jsem koukal, že je tam možnost přesunů kompletních dat z jedné konzole do druhé. Možná by to chtělo emulovat konzoli a při nahrávání přehrát i FW, který tam je. Resp. 3.50 nahradit starším Prozatím ale nejde, takže lock.
Otázka
whitestorm
Zdarec !
Nemá někdo zkušenosti s downgradem FW nebo nějaký nápad jak na to ?
Zatím je pouze starší věc od Infectuse:
Problémem je, že Infectus nenačte PS3ku. Tudíž, má někdo zkušenost s připojením PS3 k PC na přímáka ?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts